Як виглядати молодше свого віку: хитрощі і прості правила життя / 1zoom.ru

Як виглядати молодше, представниці прекрасної половини людства починають замислюватися, ледь помітивши перші зморшки. Але ж перші мімічні зморшки або пігментні плями (які візуально також додають років) можуть з'явиться і в досить ранньому віці.

Дешеві і прості хитрощі, як виглядати молодше своїх років, дізнався УНІАН.

Що носити, щоб виглядати молодше своїх років

Сам наряд варто вибирати, з огляду на модні тенденції, але в той самий час не варто сліпо слідувати їм. З одного боку, плаття вашої молодості - саму молодість вам не поверне. З іншого, якщо в цьому сезоні модні сукні червоного кольору, але такий колір модниці категорично не пасує – доведеться йти на компроміс і підбирати щось свого відтінку.

Відео дня

Читайте такожПрактично і креативно: який колір буде модним восени 2021 - взимку 2022Освіжити тон обличчя допоможе одяг пастельних тонів: кофти і блузи краще вибирати бежевого, рожевого або персикового кольору. А ось землисті і болотні відтінки навпаки – додають зайвих років.

Чорний колір у вбранні варто використовувати з розумом: він не повинен переважати, але відмовлятися від нього також не варто.

Мішкуваті наряди, можливо, приховують зайві кілограми - але також і додають зайві роки. Намагайтеся обирати вбрання, яке вигідно підкреслює ваші жіночі принади.

Після 40-50 років, щоб виглядати на 10 років молодше, варто додати до свого гардеробу лаконічні і мінімалістичні моделі, доповнивши свій лук відповідними аксесуарами.

Макіяж: як виглядати молодше за свій вік

Чим більше жінці років - тим більш природним повинен виглядати її макіяж (особливо в світлий час дня). Кожен зайвий грам косметики - це зайвий місяць до віку.

З віком варто віддавати перевагу косметиці, до складу якої входить колаген (щоб розгладити невеликі зморшки). Ще один секрет продовження молодості - правильне і достатнє зволоження, відтак про додаткові зволожуючі компоненти забувати теж не варто.

Читайте такожХіт сезону: білі стрілки в макіяжі стали новим трендомОдним із перших видавати вік жінки починає її овал обличчя: з роками тонус шкіри зменшується, контури обличчя починають "розмиватися", з'являються непотрібні складки. Всі вікові поглиблення необхідно висвітлювати (зокрема, для цього і потрібен хайлайтер), а контур овалу обличчя – підкреслювати пудрою більш темного відтінку.

Рум'яна теж допомагають омолодити обличчя: для зони "рум'яних щічок" потрібні рум'яна персикових або рожевих відтінків, а вилиці потрібно підкреслити темними, золотистими або бежевими рум'янами.

Ні в якому разі не можна залишати декоративну косметику на обличчі на ніч: це погано позначається на її здоров'ї.

Правила життя, як виглядати на 10 років молодше: що їсти, щоб виглядати молодше

Додають зайвих років - зайві кілограми і стрес. Тому з роками, щоб виглядати молодше свого віку, доведеться почати стежити за своєю вагою і режимом сну.

Варто дотримуватися правильної дієти:

  • додати в раціон сир (у ньому багато кальцію для красивої посмішки і здорових кісток) та овочі, особливо помідори (відповідають за гарний колір обличчя);
  • їсти більше продуктів, в яких багато білка і омега-кислот (рибу, особливо лосось, оливкову олію тощо).

З раціону необхідно прибрати:

  • зайвий цукор (провокує виробництво колагену і, відповідно, прискорює старіння) і сіль (провокує набряки і скачки тиску);
  • фастфуд і будь-яку пересмажену їжу (теж вбивають колаген);
  • алкоголь і кофеїн.

Раніше ми писали про п'ять поширених помилок, що заважають відростити волосся.