Олена Зеленська в Давосі / фото t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Для зустрічі вона обрала жіночну блузку кольору хакі і чорні штани з високою посадкою. Волосся Олена розпустила і акуратно поклала за плечі, макіяж, як зазвичай, нюдовий. 

Урсула фон дер Ляєн прибула до Києва вранці 2 лютого. Це її четвертий візит з часів початку повномасштабної війни. На зустрічі з нею Зеленська розповіла про те, що Україна прагне до того, щоб позбутися від пережитків Радянського Союзу - дитячих будинків, - і знайти сім'ю для кожної дитини. Як уточнила перша леді, за останні кілька місяців, попри активні бойові дії, понад 800 сімей почали консультації щодо ймовірного усиновлення. 

"Розповіла пані фон дер Ляєн, що бути прийомною сім'єю в Україні зараз важко як ніколи. Для прикладу: 343 прийомних сім'ї, в яких виховується 1 386 дітей, стали переселенцями всередині країни, тому що втратили своє житло або не відчувають себе більше в безпеці. Ще 706 сімей з 3093 дітьми виїхали за кордон. Їм теж часто нікуди повертатися... Я не втомлююся повторювати, що на цій війні ми боремося за основні права людини. А для дитини це право - жити в сім'ї, мати люблячих батьків", - написала у своєму блозі Олена Зеленська. 

Відео дня

Її образ і впевнений погляд став причиною десятків компліментів в коментарях.

Олена Зеленська на діловій зустрічі / фото instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська на діловій зустрічі / фото instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, Зеленська з'явилася на форумі в Давосі у вишиванці за 4 тисячі гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: