У групі повідомили про відмову репрезентувати Україну на Євробаченні / фото УНІАН

Фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Читайте такожДанилко пояснивши, хто має поїхати на Євробачення 2019 від України

Про це артисти повідомили на своїй сторінці у Facebook. "Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"Зараз ми на стадії підписання контракту з європейським промоутером і ведемо переговори про концертні тури на найближчий час", - додали у Freedom Jazz.

Також про відмову музичного колективу представити Україну на Євробаченні повідомили організатори нацвідбору в Instagram. "Група Freedom Jazz відмовилася від участі в Євробаченні-2019. Хто тоді представить Україну - дізнаєтеся скоро! Слідкуйте за новинами", - написано у повідомленні.

Раніше в Суспільному заявили, що оберуть представника від України на пісенному конкурсі Євробачення 2019 серед усіх фіналістів національного відбору після скандалу з MARUV.

Крім MARUV, у фіналі національного відбору також брали участь Freedom Jazz, Anna Maria, Kazka, Brunettes Shoot Blondes та YUKO.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV повинна була представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі. Її перемога на нацвідборі спровокувала скандал – низка політиків та громадських активістів виступила проти кандидатури виконавиці, оскільки вона гастролювала в Росії.

На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ. Незважаючи на це, переговори між Суспільним та співачкою провалилися.