лікарня / Фото : obllik.ck.ua

Про це повідомив кореспонденту УНІАН начальник Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби у Львівській області Роман Павлів.

“Попередні результати, які ми отримуємо, свідчать, що це може бути сальмонельоз”, - зазначив Павлів.

Як повідомили сьогодні УНІАН у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, з посиланням на дані Львівської обласної СЕС, 17-21 травня з попереднім діагнозом “гостра кишкова інфекція” в інфекційні відділення медичних закладів Львівської області госпіталізовано 22 особи, працівників заводу ТзОВ «Леоні», який знаходиться в селі Нежухів Стрийського району (протягом 21 травня поступило 4 особи).

Відео дня

Станом на 7 ранку середи, 22 травня, госпіталізовано 22 особи (10 осіб перебувають у стані середньої тяжкості, 12 – в стані легкого ступеню тяжкості).

Потерпілим пацієнтам у стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

“Питання про відкриття надзвичайної ситуації буде вирішено після отримання результатів лабораторного дослідження хворих. Протиепідемічні заходи тривають. Ситуація контрольована”, - зазначається в повідомленні.