Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл / REUTERS

Колишній головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився своєю думкою про майбутній бій за титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO та WBC в легкій вазі між Василем Ломаченком та Люком Кемпбеллом.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію бою Ломаченко - Кемпбелл.

"Наскільки бій буде важким, буде залежати від самого Василя. Бачу, що він добре відпрацював, готовий, настрій хороший. У кожного з них є свої переваги. Але ставлю на Васю. Він швидший, спритніший, функционалка серйозна. Ми в збірній завжди говорили: "Вася є Вася". Він у будь-який момент може підняти темп. Проблем з перемогою не буде, але бій буде цікавим. Будуть дві різні тактики", - зазначив Сосновський у коментарі сайту Tribuna.com.

Відео дня

Фахівець зазначив, що Кемпбелл - "боксер високого рівня", однак Ломаченко - "надвисокого".

"Не бачив всіх поєдинків Кемпбелла в профі, але розумію - Васю здивувати важко. Скільки такого було? Хочеш працювати на дистанції - він там краще, хочеш на середній - він краще, йду в ближній бій - теж. Тобто він краще за багатьма параметрами. Так, у Кемпбелла довгі руки, але Вася вміє скорочувати дистанцію, швидкий в руках і ногах, добре працює тулубом. Кемпбелл буде воювати - бій в Лондоні. Але не думаю, що йому це не допоможе", - сказав Сосновський.

Читайте такожЛомаченко - Кемпбелл: прогноз букмекерів на чемпіонський бій

Він також зазначив, що Кемпбелл - "один з найсильніших опонентів Ломаченка в профі" і сильніше за Хорхе Лінареса, у якого Ломаченко вже вигравав.

Що стосується прогнозу на бій, що Сосновський вважає, що Ломаченко може виграти достроково:

"Сам Ломаченко говорив, що бій буде складним. Він це визнає. Давати прогнози на бокс - справа невдячна. Якщо Васі вдасться підняти темп і зробити те, що він робив у попередніх поєдинках, то буде дострокова перемога. Але в більш пізніх раундах - після шостого. Ось з Линаресом був цікавий бій - а хоп, нокаут. Класика, ухил, трохи на себе і удар в печінку. Тут те ж саме може бути".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що перед боєм проти Кемпбелла Ломаченко назвав себе найкращим боксером світу.