Базу для "мобіків" росіяни облаштували у місцевому клубі / скріншот відео "Ріа Мелітополь"

В останній день осені українські військові поцілили в базу російських окупантів у селищі Мирне неподалік Мелітополя. На третій день після цієї великої "прожарки" свіжого російського м'яса місцеві комунальники досі розбирають завали на місці вибуху.

Видання Ріа Мелітополь показало нове відео зруйнованої бази, яку російські окупанти облаштували в приміщенні місцевого клубу.

Нагадаємо, у цьому приміщення окупанти розселили росіян, які були нещодавно "мобілізовані" указом російського диктатора Володимира Путіна. Місцеві жителі повідомляли про кілька потужних вибухів у ніч, коли ЗСУ влучно туди поцілили.

Окремо зазначається, що окупанти намагаються ретельно приховувати свої втрати і наслідки влучань ЗСУ. Зокрема, як і про нічний потужний вибух, який пролунав сьогодні в Мелітополі, додає "Ріа Мелітополь". 

"Повідомляється, що вночі було відпрацювання трохи на південь від Якимівки Мелітопольського району. Там було велике розташування противника", - пише видання.

Війна в Україні

З початку повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого українські військові вже успішно знищили більше ніж 90 тисяч російських окупантів. Масштабні втрати і успішні дії ЗСУ зі звільнення захопленої росіянами української землі змушують ворога панікувати й в істериці стріляти по мирній інфраструктурі.

Утім слід пам'ятати й про ту неспівмірну ціну, яку платять наші захисники. За даними Офісу президента, з 24 лютого до 13 тисяч українських воїнів героїчно віддали свої життя за захист України і своїх сімей від російського загарбника.

Із захоплених Росією міст місцеві жителі намагаются виїхати. Зокрема, з Мелітополя, який був окупований ще 26 лютого, виїхало більше половини жителів, повідомляв мер міста Іван Федоров. Українці, які залишилися в окупації, організували партизанський рух і тримають росіян, які прийшли на нашу землю та їхніх колаборантів у постійній напрузі. Зокрема, окупанти і їхні прибічники вже шукають шляхи втечі й прихисток на інших тимчасово окупованих Росією територіях України. Окупанти також продовжують чинити злочини проти місцевого населення та будь-яким способом шукають партизан. 

На думку радника Офісу президента Олексія Арестовича, у Мелітопольському районі можливий дуже швидкий контрнаступ ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: