ЗСУ вдарили по базі "мобіків" під Мелітополем / скриншот

В ніч на 30 листопада українські воїни вдарили по базі російських "мобіків", яких розселили у клубі села Мирний, що за 30 км від окупованого Мелітополя

Як пише місцеве видання "Ріа Мелітополь", вибухи пролунали близько першої години ночі. Звуки "прильотів" чули й у самому Мелітополі. Очевидці повідомляють про 2-3 гучних вибухи.

Від "прильотів" у Мелітополі здригалися будинки та тремтіла земля. Про кілька вибухів повідомили мешканці Семенівки, Костянтинівки та Мирного. Очевидці кажуть, що в них тремтіли будинки, відчинялися двері та дзвеніли шибки у вікнах від потужності вибухів.

Відео дня

Вранці стало відомо, що прилетіло по клубу селища Мирний, в якому гауляйтер Юрій Радьков розселив "мобіків". Кількість ліквідованих окупантів уточнюється.

Що відбувається у Мелітополі

Як відомо, місто перебуває в тимчасовій окупації з 26 лютого. У вересні мер міста Іван Федоров повідомляв, що з Мелітополя виїхало більше половини жителів.

Влітку повідомлялося, що українські партизани порізали горло російському військовослужбовцю, який чіплявся до неповнолітньої дівчини.

Раніше російські Telegram-канали писали, що в окупованому місті 12 мобілізованих росіян влаштували перестрілку у кафе.

На думку радника Офісу президента Олексія Арестовича, у Мелітопольському районі можливий дуже швидкий контрнаступ ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: