Максим Морозов розповів про ситуацію під Авдіївкою / фото з телеграм-каналу Ганни Маляр

Російські окупаційні війська готується до нової битви в районі Авдіївки. Загарбники зосередили там десятки тисяч резервів для нової атаки проти Сил оборони, заявив офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов.

"Ворог застосовує спроби заїзду техніки, безпілотні літальні апарати у великих кількостях, розвідувальні апарати, які літають, типу "Орлан", "Зала" та "Ланцети". Окупанти ведуть підготовчу роботу до нової битви. По факту, вона вже почалася, із застосуванням величезної кількості КАБів", – наголосив він в ефірі телеканалу "Еспресо". 

Він додав, що для штурму Авдіївки окупанти зібрали близько 40 тис. резервів. Там зʼявилися увʼязнені, підрозділи "Шторм-Z", "Шторм V".

Відео дня

"Також підійшов з нуля сформований танковий пункт окупантів, де помічені нові танки, які будуть брати участь у штурмі Авдіївки. Але Сили оборони готуються до цього штурму", – констатував Максим Морозов. 

Війна в Україні: що відбувається на фронті

За даними Генерального штабу ЗСУ, протягом доби, 24 січня, на передовій відбулося 50 бойових зіткнень. Російські окупанти атакували майже на всіх напрямках. Зокрема, 5 атак Сили оборони відбили в районі Синьківки Харківської області (Купʼянський напрямок). 

Українська авіація завдала потужних ударів по російських військах. Били по місцях зосередження особового складу, озброєнню і військовій техніці противника.

Вас також можуть зацікавити новини: