Українські бійці відбивають атаки росіян / фото t. me_V_Zelenskiy_official

Українські військові відбили атаки противника на Бахмутському, Куп'янському, Лиманському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

"Російська Федерація не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України, продовжує наступальні дії, не рахуючись з втратами. Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках", - говориться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 18:00.

Зокрема, на Куп’янському та Лиманському напрямках противник не полишає спроб прорвати оборону українських військ. Так, ворог вів безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Білогорівка та Спірне.

Відео дня

На Бахмутському напрямку російські окупанти продовжують штурмувати місто Бахмут, а українські захисники відбили атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка та Богданівка.

За даними Генштабу, на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Степове, Кам’янка, Сєверне, Мар’їнка та Вугледар.

Крім того, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник наразі веде оборонні дії.

Війна в Україні - актуальні новини

Як писав УНІАН, авіація Сил оборони України за 15 березня завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ. Також українські воїни збили ворожий літак Су-25.

Повідомлялося, що на війні загинув доброволець з Тернопільської області, який встановив кілька рекордів України.