Росіяни ударили по двох громадах - Нікопольській та Марганецькій / t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок атаки російських окупантів по Нікополю поранено четверо людей, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"П'ять атак і четверо постраждалих. Ніч на Нікопольщині знову пройшла під обстріли важкої артилерії ворога. Росіяни ударили по двох громадах - Нікопольській та Марганецькій. Найбільше дісталося Нікополю. Там поранені четверо літніх людей. Подружжя рятувальники дістали з палаючої квартири. Медики надали їм допомогу. Чоловік та дружина лікуються вдома. Ще двоє людей - 72-річний чоловік та 86-річна жінка госпіталізовані з мінно-вибуховими травмами. Стан середньої тяжкості", - повідомив він.

Резніченко також розповів, що у місті понівечені 11 багатоповерхових та приватних будинків. Також, за його словами, російські снаряди пошкодили і дитячий садок, адміністративну та офісну будівлі, автомийку, автостоянку, кілька автівок, газогін та лінії електропередач.

Відео дня

Він також наголосив, що у Марганецькій громаді люди вціліли. В інших районах ніч була тихою - без тривог і надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно.

Удари по Нікополю

Це не вперше росіяни тероризують Дніпропетровську область. 9 грудня окупанти вчергове обстріляли Нікополь з РСЗВ "Град", накривши вогнем Мирівську, Червоногригорівську та Нікопольську громади.

Війна в Україні – актуальні дані

Росіяни зосереджують сили на захопленні Донецької області та утриманні логістичних шляхів у Луганській області. Важкі бої тривають на Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Протягом доби ЗСУ відбили атаки ворога в районах населених пунктів Площанка, Невське, Білогорівка Луганської області та Яковлівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Дружба, Невельське, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, українські бійці уже впритул підійшли до Кремінної.

Разом з тим продовжується навчання "мобіків" на території Білорусі.  

З початку повномасштабного вторгнення ліквідовано вже 93 390 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: