ЗСУ підійшли до Кремінної / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Очільник військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай заявв, що українські воїни підійшли впритул до Кремінної - зараз вони в декількох кілометрах від міста.

"Наші війська в декількох кілометрах від Кремінної. Сподіваюсь, до Нового року ще будуть новини щодо деокупації населених пунктів регіону", - заявив Гайдай в ефірі телемарафону.

На його переконання, деокупація Луганської області буде дуже складною, адже росіяни добре підготувалися до оборони. За даними Гайдая, "свої останні підготовлені підрозділи росіяни розмістили біля Сватового та Кремінної".

Відео дня

Втім, Гайдай переконаний, що зимова погода сприятиме швидкому руху техніки на фронті. А "бавовну" в тилу ворога забезпечать партизани. 

Ситуація на Луганському напрямку: головні новини

Раніше Сергій Гайдай повідомляв, що російські окупаційні війська встигли достатньо потужно підготуватися, тому контранступ ЗСУ у Луганській області не є таким стрімким.

За даними британської розвідки, зараз в районі Сватового розгорнуто частини "елітної" 1-ї гвардійської танкової армії Росії

Наразі по всій лінії фронту у Луганській області дуже поганий зв'язок, оскільки російські загарбники бояться місцевих партизанів.

Вас також можуть зацікавити новини: