Кар'єру моделі Грейс розпочала в 16 років \ Інстаграм Грейс Елізабет

Новим "ангелом" стала 22-річна американська модель Грейс Елізабет, повне ім'я якої звучить так - Грейс Елізабет Гаррі Кейб.

Читайте такожЯнголи Victoria's Secret "засвітили" гарячі тіла в крихітних бікіні (фото)

Кар'єру моделі Грейс розпочала в 16 років, співпрацювала з багатьма модними брендами, зокрема з: Guess, Polo Ralph Lauren, Miu Miu, Chanel, передає ТСН. У 2016 році вона пройшла кастинг і вперше взяла участь у шоу Victoria's Secret вийшовши на подіум. Відтоді Грейс рекламувала лінію Pink, а тепер підписала новий контракт і стала офіційним шістнадцятим "ангелом" в команді. 

Відео дня

"Це просто нереально. Відтоді, як я почала працювати моделлю, потрапити в Victoria's Secret було моєю мрією. І сьогодні моя мрія здійснилася. Я навіть не можу висловити, яка я вдячна всій моїй родині, друзям і шанувальникам за вашу постійну підтримку і віру в мене. Я дуже схвильована", - написала Грейс у своєму Instagram. 

Новим "ангелом" стала 22-річна американська модель Грейс Елізабет \ Інстаграм Грейс Елізабет

Коли моделі повідомили про те, що вона, новий "ангел" вона перебувала на відпочинку в Мексиці. Першою, кому модель розповіла радісну новину стала її мама.

У 2016 року вона пройшла кастинг і вперше взяла участь у шоу Victoria's Secret \ Інстаграм Грейс Елізабет

Нагадаємо, нещодавно до команди "ангелів" також приєдналися 25-річна угорська модель Барбара Палвін, 29-річна англійська модель Алексіна Грем і ще одна англійка – 26-річна Леомі Андерсон.