Окупант Андрій Рязанцев / скріншот

Російський окупант Андрій Рязанцев, який у березні разом зі своїми товаришами по службі здався в полон українським військовим, став новим інтернет-мемом.

На нього звернув увагу "Обозреватель".

У мережі створюють жартівливі ролики з загарбником і всіляко висміюють її незграбний зовнішній вигляд. До слова, йому навіть дали прізвисько "Чмоня".

Відео дня

Зазначимо, після того, як "Чмоня" потрапив у полон, ЗСУ йому влаштували допит, сфотографували і виклали знімки в мережу. На них він виглядає дуже смішно. Багато українців порівнюють його з дитиною, якій дали в руки зброю.

Але якщо подивитися на його повсякденні фотографії в довоєнному житті, то на них він виглядає більш пристойно.

Втім, його образ у ролі військового більше сподобався українцям. Вони створюють безліч жартівливих відео з Рязанцевим і тим самим підіймають настрій іншим.

@mashkakrashka228#чмоня#чмоняятебялюблю#чмонахуй♬ Не стій під вікном-Руся
@overonixx чмаю 💗 😋 #rge#elbruso#fypシ#fyp #путінхуйло #путінхуйло#чмоня#кім#зеленський#каю#чмоняятебялюблю♬ Я каааюкаааааю-Фейс, я тебе люблю
@chkxxz можу зробити ще 100 відео з чмоней якщо хочете 😀 😀 #окупант#російськінемовлята#міньон#нестійпідвікном#стример#листування#Україна#річка#fypシ#fyp#рекомендація#нетвойне#чмоняятебялюблю#чмоня♬ Не стій під вікном-Руся
@_yulia_kh_ А який ти чмоня? #чмоня#чмоняпозз#якийтичмоня#чмонятоп#чмоняятебялюблю♬ Не стій під вікном-Руся

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилося жартівливе відео, на якому Вілл Смітт нібито "вмазав" Володимиру Путіну на сцені "Оскара".

Вас також можуть зацікавити новини: