В Україні на першому етапі президентської передвиборної гонки буде "відкрита м'ясорубка", попередив політолог / Фото УНІАН

Директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін вважає, що в Україні під час першого етапу передвиборної гонки за посаду президента буде "відкрита м'ясорубка".

У нашій країні під час передвиборної гонки на огляд публіці буде викинуто дуже багато "брудної білизни", розповів експерт на чаті в "Главреді".

Читайте також"Світ за будь-яку ціну": політолог пояснивши, як РФ намагатиметься вплинути на вибори в Україні

Відео дня

За його словами, українці дізнаються про кандидатів у президенти таке, що вони й самі про себе не знали.

"Це (перший етап передвиборної гонки в Україні, — УНІАН.) буде відкрита м'ясорубка. Будуть використовуватися будь-які механізми очорнення супротивників, будь-які способи викиду компромату проти них", — зазначив експерт.

Політолог додав, що буде оприлюднено величезну кількість матеріалів і представлено масу людей, які знають про особисте життя тих чи інших кандидатів.

"...дуже багато "скелетів" дістануть із шаф. Дуже багато "брудної білизни" буде викинуто на огляд публіці — мамо, не горюй!" — заявив економіст.

Раніше директор Інституту світової політики Євген Магда заявляв, що в 2019 році Росія буде втручатися у виборчі процеси в Україні, Молдові, Польщі та вибори до Європарламенту.