Верещук каже, що відео пристойне / Фото: УНІАН

Нардеп та майбутній кандидат на посаду міського голови Києві від "Слуги народу" Ірина Верещук прокоментувала зйомку відеоролика, у якому вона "літає" над центральною частиною столиці.

Про це вона розповіла у коментарі "Радіо Свобода".

"Це один з елементів нашого ролика передвиборчого, але я не знаю, чи він буде саме передвиборчий, бо в нас зараз ще є два тижні для того, щоб підготуватися до виборчої кампанії, можливо це буде такий предстартовий ролик. Подивимось, як буде виглядати, але, тим не менш, це справді я, і дублер теж, бо мені було лячно на 10 метрів і більше, я все-таки не професіонал у цьому. Але мені було цікаво відчути, це новий досвід, я до цього іншим займалася, тобто каскадер з мене, напевно, ніякий, але, тим не менше", - сказала Верещук.

За її словами, це була ідея її штабу, на яку вона погодилась, бо "розуміє суть і зміст". На думку кандидата, ролик не є епатажним, а цілком прийнятний та пристойний.

"А те, що він креативний - так, бо ми живемо зараз у світі 21-го століття", - додала вона.

Відео з Верещук: що було раніше

  • Вчора кандидата в мери Києва від "Слуги народу" Ірину Верещук помітили на зйомках незвичайного відеоролика: її підняли в повітря над пішохідним мостом до Володимирської гірки. На ньому можна бачити, що Верещук піднімають в повітря за допомогою спеціального механізму.
  • Кандидат одягнена в жовтий плащ, в руках у неї зелена парасолька. Передбачається, що в ролику Верещук постане в образі Мері Поппінс - літаючої няні-чарівниці, казкового персонажа дитячої письменниці Памели Треверс.