Що пити на ніч, щоб скинути вагу / фото ua.depositphotos.com

Виснажливі дієти і тренування підходять не усім, але схуднути і нарешті позбутися від докучливого "животика" багато хто хоче. Тому особливою популярністю користуються дренажні напої, які допомагають позбутися від набряків і зайвих кілограмів. 

У цій статті ви дізнаєтеся, що пити на ніч, щоб скинути вагу. Виявляється, худнути уві сні дуже легко. Важливо правильно підібрати сильно жироспалювальний напій.

Що пити перед сном, щоб добре спати і худнути - прості напої

Експерти і дієтологи, в першу чергу, радять не переїдати перед сном, адже ніякої жироспалювальний напій не допоможе прибрати "животик", якщо ви повечеряєте занадто щільно.

Відео дня

Ефективні напої для боротьби із зайвою вагою:

  • Ананасовий сік,
  • Грейпфрутовий сік, 
  • Зелений чай,
  • Ромашковий чай,
  • Кефір.

Ці прості напої дійсно допоможуть вам схуднути. Однак не варто забувати індивідуальні особливості вашого організму. Якщо у вас є проблеми з шлунково-кишковим трактом або інші хронічні захворювання, вибір напоїв краще обговорювати з лікарем. 

Напої для спалювання жиру на ніч / фото ua.depositphotos.com

"Важка артилерія": рецепти напоїв для схуднення і від набряків

Багато людей, думаючи про те, що потрібно пити на ніч, щоб прибрати живіт, чомусь одразу уявляють собі якісь хімікати і небезпечні добавки, які можуть згубно вплинути на організм. Насправді ж, напій від набряків і зайвої ваги може бути натуральним і навіть корисним. Пропонуємо 5 рецептів простих напоїв, які допоможуть вам скинути вагу.

Напій з огірків і лайма. Подрібніть в блендері один огірок, а другий наріжте кружечками. Потім змішайте шматочки і пюре з огірка з соком одного апельсина і одного лайма. Отриману суміш потрібно розбавити літром газованої води, підсолодити невеликою кількістю меду і прикрасити листочками м'яти. 

Напій з кориці і грейпфрута. Невелику кількість цукру розігрійте в склянці мінеральної води і додайте туди дві палички кориці. Прокип'ятіть солодку воду і остудіть, після чого додайте туди 500 мл.соку грейпфрута і стільки ж мінеральної води. Потім додайте трохи насіння анісу, м'яту і лід. Такий напій не тільки добре охолоджує, але і ефективно бореться з набряками і зайвою вагою.

Напій з лимона і м'яти. З чотирьох лимонів потрібно вичавити сік, ще один лимон наріжте скибочками. Сік і шматочки потрібно змішати з літром газованої води, після чого можна додати м'яту і, за бажанням, лід. Простий напій для спалювання жиру тонізує і бореться із зайвою вагою, а м'ята допоможе вам краще заснути.

Латте з куркумою. Такий напій від набряків приємно здивує гурманів. Для приготування змішайте одну чайну ложку куркуми зі склянкою підігрітого молока, додайте туди щіпку улюблених спецій (трохи чорного перцю або кориці). Поціновувачі пікантного смаку можуть додати трохи імбиру. Куркума ефективно бореться із зайвою вагою, а тепле молоко допоможе поліпшити сон.

Напій з лайма, шавлії та груші. Наріжте лайм і грушу, додайте до них листочки шавлії, які попередньо краще потовкти в ступці або пом'яти руками. Змішайте все це з 250 мл. грушевого соку і з такою ж кількістю газованої води, додайте лід. Освіжаючий смак і потужний дренаж від набряків - цей напій вам точно сподобається.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, як схуднути за тиждень за допомогою доступних продуктів.

Вас також можуть зацікавити новини: