13 число в народі вважається фатальним, тому в цей день краще не святкувати день народження / фото ua.depositphotos.com

Напевно, кожен з нас обожнює свій день народження. Це світле свято, коли весь світ буквально крутиться навколо нас. День веселощів, радості, щастя, подарунків і неймовірних сюрпризів, які гріють душу весь наступний рік. 

І якщо більшість дат можна сміливо святкувати, то деякі з них - ні. У статті УНІАН ви дізнаєтеся, який вік не можна відзначати.

Які дні народження не можна відзначати - найнебезпечніші дати

Раніше ми розповідали, чому не можна відзначати 40-річчя. По-перше, багато хто асоціює цю дату з днем, коли душа покійного залишає землю, а хтось вірить в те, що саме в 40-й день народження ангел-хранитель залишає людину, адже вона вже може самостійно справлятися зі своїм життям. До того ж, саме після 40-ка у людей починається найскладніший період, який може тривати три роки.

Відео дня

Але це далеко не єдина дата, святкування якої може привернути біду:

  • 9 років. Здавалося б, кожна дитина в 9 років тільки і мріє, щоб її день народження скоріше настав. Але на жаль, це не найсприятливіша дата. Предки асоціювали цю цифру з поминками, тому вважається, що святкування дев'яти років не призведе ні до чого хорошого. 
  • 13 років. Багато хто вірить в забобони. 13 число - не виняток, особливо якщо воно випадає на п'ятницю. У народі вважають, що в цей день можуть відбуватися найжахливіші події - смерті, катастрофи, війни, хвороби та інше. Тому відзначати з розмахом цей вік не рекомендується.
  • 33 роки. Якщо ви не знали, які дати не можна відзначати чоловікові, то запам'ятайте цифру 33. Саме в цьому віці був розп'ятий Ісус. Предки вважали, що якщо відзначати 33-річчя, то можна накликати ряд проблем, які зваляться на вас сніжною грудкою. Виплутатися з них буде дуже складно.
  • 53 роки. Езотерики переконані, що святкування 53-річчя для жінок може негативно позначитися на їхній життєвій силі. За їхніми словами, саме в цьому віці жінка починає "в'янути", а пишні урочистості тільки прискорюють цей процес.

Тепер ви знаєте, які дати не можна відзначати, щоб в житті не було ніяких серйозних потрясінь. Однак вірити в це чи ні - вирішувати тільки вам.

Вас також можуть зацікавити новини: