Багато чоловіків мріють про ігрову приставку / ru.depositphotos.com

Страх багатьох чоловіків - шкарпетки і труси в якості подарунка на будь-яке свято. З одного боку це смішно, а з іншого - зовсім ні. Щоб не засмучувати представників сильної половини людства, варто більше дізнатися про інтереси вашої половинки і піднести те, що дійсно йому потрібно.

Раніше УНІАН розповідав, що подарувати автомобілісту, а сьогодні ви дізнаєтеся, який подарунок на день народження чоловікові подарувати і як зробити подарунок своїми руками чоловікові.

Хоч вони і кажуть, що їм не потрібні подарунки, насправді прикольний подарунок чоловікові може порадувати їх як дітей.

Відео дня

Похід в спа-салон

Чоловік - це годувальник, який робить все заради своєї сім'ї. Вони багато працюють, втомлюються і в кінці тижня їм вже зовсім нічого не хочеться. Тому одним з найкращих подарунків буде похід в спа-салон. Прийнято вважати, що це більш жіноча розвага, проте це зовсім не так. Відправте свого чоловіка на масаж, в лазню, а потім влаштуйте йому чайну церемонію. Так він зможе розслабитися і відновитися для нових звершень.

Ігрова приставка

Ох, і люблять чоловіки "зависнути" в якійсь захоплюючій грі. Якщо у вас є достатньо коштів і бажання дати коханому трохи часу на розваги, сміливо купуйте йому ігрову приставку. Якщо вже витрачати солідну суму, то купуйте відразу останні версії приставок, дев'ятого покоління - Xbox Series X і Playstation 5. Повірте, цей подарунок викличе у нього дитячий захват.

Фляжка для віскі

Мабуть, у кожного чоловіка є базовий набір - снасті, вудки, рушниця і так далі. Ну, люблять вони ходити на риболовлю і полювання. Єдине, чого йому може не вистачати - фляжки для віскі. Здавалося б, це така дрібниця, але вашому чоловікові такий подарунок дуже сподобається.

Домашній турнік

Якщо ваш коханий захоплюється спортом, це буде ідеальний подарунок для нього. Звичайно, доведеться витратитися, але домашній турнік того вартий. До того ж, шукайте плюси і для себе - ви завжди будете споглядати здорового чоловіка з красивим тілом.

Гриль

Ви ж чули, що краще за чоловіка ніхто не зможе приготувати м'ясо? Ви тільки уявіть: теплий вечір, тераса, ви, ваш коханий і смачна вечеря. Що може бути краще для романтичної обстановки? Ваші вечори з чоловіком стануть ще ліпшими. Можна сказати, гриль - це внесок у ваші романтичні стосунки.

Прикольний подарунок чоловікові на день народження своїми руками - безпрограшний варіант

В цілому чоловікам не прийнято дарувати квіти, але є один секретний букет, який не залишить його байдужим. Ви можете зробити своєму чоловікові букет з різних ласощів і алкоголю.

Для цього вам знадобляться:

  • продукт
  • папір
  • дерев'яні палички
  • скотч
  • стрічка
Букет з ковбаси порадує вашого чоловіка / ua.depositphotos.com

Насадіть на дерев'яні палички різних розмірів продукти (ковбаски, сир, сушену рибу, або інше). Кожну з них обмотайте скотчем. Зберіть це все в букет, а в центрі можете розташувати пляшку алкоголю. 

Потім вам потрібно обернути все це гарним подарунковим папером. Кожен шар також варто закріпити скотчем, щоб папір не розсипався. І залишився останній штрих - пов'яжіть стрічку, щоб ваш букет нічим не відрізнявся від тих, які створюють флористи.

Вибравши один з цих варіантів подарунка чоловікові, будьте впевнені, що ви справите на нього незабутнє враження, і його свято вдасться.

Вас також можуть зацікавити новини: