Як назвати цуценя прикольно: добірка оригінальних кличок / фото depositphotos.com

Вибір імені для улюбленця – це вкрай непросте завдання. УНІАН зібрав прикольні клички для собак, які підійдуть для дівчаток і хлопчиків. 

Не важливо, чи стали ви батьками маленького собаки або тільки замислюєтеся про поповнення в родині – в обох випадках ви, ймовірно, роздумуєте, як би так прикольно назвати цуценя.

Не варто орієнтуватися на модні клички, адже мода на імена улюбленців швидко змінюється – так само, як з фасонами джинсів або кольорами сезону. Є ймовірність, що популярна сьогодні кличка незабаром приїсться. Та й шанси зустріти на прогулянці тезка свого улюбленця зростуть. 

Відео дня

Надихайтеся спілкуванням із пухнастиком. Відмінні риси характеру, кумедні звички та забарвлення шерсті – все це може допомогти вам розв'язати проблему з тим, як оригінально назвати собаку, і обрати ідеальне ім'я для вихованця. 

Ми зібрали цікаві та кумедні варіанти того, як можна прикольно назвати собаку – дівчинку або хлопчика. Можливо, вам сподобається один з наших варіантів. 

Як назвати цуценя прикольно: добірка оригінальних кличок / фото depositphotos.com

Як оригінально назвати собаку – добірка незвичайних кличок

Імена для собак-дівчаток: Айя, Айва, Барбі, Гуля, Діва, Дорі, Диня, Киця, Коко, Куля, Ліло, Луна, Ляля, Мерсі, Мімі, Мона, Монетка, Муха, Норка, Пушинка, Сажа, Сіль, Стріла, Рада, Тяпа, Цаца, Ципа, Фіджі, Чача, Чилі, Шокко, Юшка. 

Імена для собак-хлопчиків: Адмірал, Баді, Бантик, Бах, Бо, Вжик, Вуді, Дін, Джміль, Дудл, Жорик, Зіггі, Іггі, Йося, Лайк, Промінчик, Мем, Ной, Перець, Потап, Путч, Сачок, Смарт, Той, Тото, Турбо, Фанні, Цукат, Чиж, Чупс, Шрек, Шокер.

Як обрати ім'я для собаки – корисні поради 

Варіантів цікавих і кумедних кличок для тварин безліч, але деякі поради допоможуть значно звузити коло пошуку того самого імені. 

Недостатньо того, аби кличка для собак була прикольною, ім'я вихованця має відповідати певним критеріям. Фахівці радять вибирати короткі імена з одного або двох складів – їх простіше запам'ятати і на них собаки реагують краще.

Обирати як кличку загальновживані слова або команди не радять – це може заплутати собаку. Якщо все ж душа лежить до довгих і хитромудрих імен – одразу подумайте про коротку форму, якої будете ласкаво називати пухнастого напарника.

Вас також можуть зацікавити новини: