Тест на тип особистості допомагає краще пізнати себе / depositphotos.com

Тест на тип особистості - популярний спосіб дізнатися про себе цікаві факти. Психіка людини, як дно океану, приховує безліч таємниць і загадок, які відкриваються нам у міру дорослішання. УНІАН пропонує вам пройти тест на тип особистості по картинках, який став одним з найпопулярніших.

Тест на тип характеру - виберіть одну картинку

Згідно з інформацією на сайті psi-technology.net, цей швидкий тест допоможе вам дізнатися, що незвичайного ховається у вашій особистості, які ви маєте риси характеру і чим відрізняєтеся від інших людей.

Правила прості - в зображеннях зашифровані дев'ять типів особистостей. Вам досить вибрати ту картинку, яка сподобається найбільше, а потім прочитати розшифровку нижче. Не думайте занадто довго - орієнтуйтеся на свою інтуїцію, адже вона ніколи не підводить.

Відео дня
Тест на тип особистості / psi-technology.net

Картинка 1 - Довірлива особистість

Легко відкриваєтеся людям, вважаєте, що неможливо захистити себе від абсолютно всього. Готові розчаруватися і отримати травму, якщо хтось вас розчарує, але все одно пускаєте в своє життя багатьох. Не звикли скаржитися, оголювати страх і невпевненість, свої проблеми вирішуєте самостійно. Часто віддаєте всього себе іншим людям, заліковуючи їх рани - для вас це найкращі ліки від усіх бід.

Картинка 2 - Педантична особистість

Ви завжди робите правильно, намагаєтеся справити хороше враження. Ваш світогляд будується на нормах і правилах, принципах і законах. Ви впевнені, що ваші вчинки безпосередньо впливають на життя інших людей, тому права на помилку немає. Дуже рідко показуєте свої справжні почуття, часто намагаєтеся бути краще, ніж є насправді, так як боїтеся поранити когось або не виправдати очікування.

Картинка 3 - Жертовна особистість

Ви саме той, хто може віддати останню сорочку заради здоров'я іншої людини. Постійно страждаєте від самотності і нерозуміння з боку соціуму, шукаєте свій світ і свій будинок. Регулярно "збираєте себе по шматках" після розчарувань, падінь і депресій, спровокованих оточуючими. Думаєте, що ніхто не може вас зрозуміти до кінця і зробити щасливими, адже люди занадто жорстокі і бездушні.

Картинка 4 - Мисляча особистість

Часто філософствуєте і роздумуєте над плином життя, звикли шукати в тому, що відбувається, глибокий сенс. Впевнені, що нічого в світі не відбувається просто так - в кожній дії закладена ідея. Не показуєте навіть близьким своєї невпевненості в людях або події. Постійно розбираєтеся в тому, як все влаштовано - від матеріальних речей до духовних знань. Життя для вас - головоломка, і неможливо заспокоїтися, поки не розгадаєш.

Картинка 5 - Загадкова особистість

Ви людина настрою, якій складно зрозуміти саму себе - що вже вимагати подібного від оточуючих. Часті зміни позицій, поглядів і переваг призводять до постійного пошуку себе. Як тільки ви знаходите своє місце, тут же знову беретеся поневірятися - вам здається, що вибір зроблений невірно. Ви ніколи не буваєте задоволені чимось до кінця, частіше слухаєте, ніж говорите. І звикли вимовляти вголос тільки те, в чому точно впевнені.

Картинка 6 - Чутлива особистість

Ранима і творча людина, яка все і завжди пам'ятає краще за інших. Ви помічаєте будь-яку дрібницю, і вас ранить, коли оточуючі люди не ставляться так само до вас, як ви до них. На вас дуже легко справити враження, довести до сліз або сміху. Ви не показуєте нікому, наскільки крихкі - про це знають тільки найближчі.

Картинка 7 - Енергійна особистість

Активна і яскрава людина, у якої немає півтонів - ви або кохаєте, або ненавидите. Вам подобається спілкування, галасливі компанії, увага до вашої персони. Рішення приймаєте швидко, так само швидко чините, майже не думаючи про наслідки. Усередині вас дуже багато енергії, яка не завжди витрачається на благо - іноді ви буваєте занадто напруженим і нервовим, а також не можете обійтися без драми в своїй голові.

Картинка 8 - Ексцентрична особистість

Ви найнезвичайніша людина зі свого оточення. У вас інші погляди, інші принципи, інші правила поведінки і рамки "нормальності". Ви не звикли діяти за методичкою - завжди думаєте своїм розумом, не звертаючи уваги на думку інших. Ви завжди відкриті до експериментів і дієте за принципом: "Будь що буде", при цьому, не даючи змінити себе тим, хто вважає, що ви живете неправильно.

Картинка 9 - Інтуїтивна особистість

Ви тонко відчуваєте цей світ і людей, можете відразу вгадати настрій за виразом обличчя людини. Помічаєте деталі, знаєте, коли можна говорити, а коли краще промовчати. Вас називають емпатом за регулярну та якісну підтримку нужденних. Дуже добре відчуваєте, коли вам брешуть, при цьому, показуючи світу тільки те, що вважаєте за потрібне. Можете керувати людьми, але не дозволяєте маніпулювати собою, через це можете мати дуже вузьке коло спілкування.

Вас також можуть зацікавити новини: