Як загадати бажання на Новий рік / depositphotos.com

У новорічну ніч багато українців загадують бажання - вірять, що таким чином зможуть притягнути до себе удачу. І це дійсно так - Всесвіт готовий почути кожного і допомогти реалізувати те, про що ви мрієте. УНІАН підкаже, коли загадують бажання на Новий рік і як.

Раніше ми говорили про те, які новорічні традиції шанують в Україні та в інших країнах.

Як загадати бажання на Новий рік 2022 знакам Зодіаку

Гороскоп бажань на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Овен, Лев, Стрілець

Відео дня

Представники вогняної стихії повинні звертатися до полум'я, щоб Вищі сили допомогли в реалізації мрії. Якщо ви хочете попросити про щось, загасіть загальне світло в кімнаті, запаліть свічку і вголос розкажіть вогнику заповітне бажання. У разі, якщо вам потрібно, навпаки, від чого-небудь позбутися, напишіть на аркуші паперу перелік небажаних подій в житті і спаліть його над полум'ям свічки. Попіл потрібно буде розвіяти по повітрю.

Читайте такожВорожіння на Новий рік 2022: 6 правдивих способів дізнатися майбутнєРак, Скорпіон, Риби

Вода - потужна природна стихія, яка допоможе вам досягти бажаного. У новорічну ніч астрологи рекомендують написати на аркуші паперу свою мрію, потім зробити кораблик і пустити його по воді у відкритій водоймі. Якщо такої можливості немає, можете використовувати і ванну - опустіть кораблик на воду і залиште, поки він не потоне.

Водолій, Близнюки, Терези

Ваша стихія - Повітря, а це означає, що найбільш підходящий варіант - загадати бажання на відкритій місцевості. Можна вийти на вулицю або на балкон, подивитися на хмари і, звертаючись до Вищих сил, подумки вимовити бажання. Будьте впевнені - небо почує вас і віднесе з собою заповітну мрію, щоб незабаром її виконати.

Телець, Козеріг, Діва

Знаки Зодіаку, які знаходять силу через стихію Землі. Деякі езотерики кажуть, що також можуть допомогти і матеріальні цінності - гроші. Ви можете в Новий рік взяти в руки монетку і, дивлячись на неї, загадати бажання. Після того, як ритуал буде завершений, носіть з собою цю монетку до тих пір, поки мрія не здійсниться.

Як правильно загадати бажання на Новий рік під бій курантів

Техніка звернення до Всесвіту / Інфографіка УНІАН

Існує велика кількість варіантів, до кого ви будете звертатися. Вибір покровителя залежить від ваших особистих переконань і віросповідання. Незалежно від того, хто візьметься за виконання ваших бажань, можна вибрати один з наведених нижче способів взаємодії.

12 бажань на Новий рік

Метод, який придумали в Іспанії. Люди там вважають, що, поки куранти б'ють 12 разів, потрібно з'їсти 12 виноградин і на кожну загадати бажання. Пам'ятайте про те, що кісточки потрібно виплюнути до того, як бій годинника закінчиться. Втім, можна трохи обійти правила і купити фрукти без кісточок.

Намалюйте мрію

Для того, щоб скористатися цим варіантом, не обов'язково вміти малювати, як Дали. Головне - енергетичний посил. Вам потрібно взяти аркуш паперу і яскравими фарбами зобразити на ньому все те, що ви хочете отримати в майбутньому році. Потім згорніть своє мистецтво в трубочку, перев'яжіть червоною ниткою і повісьте на ялинку. Поки будуть бити куранти, зніміть перелік і приберіть в затишне місце. Коли бажання здійсниться, розгорніть згорток і обведіть бажання червоною фарбою. Як тільки у вас з'явиться нова мета - малюйте наступний плакат, а цей спаліть.

Читайте такожЩо зробити, щоб ялинка довго стояла і не обсипалася - простий, дешевий і дієвий лайфхакЗаповітний конверт

За півгодини до того, як почнуть бити куранти, напишіть на листку паперу свої плани і цілі на наступний рік. Поверніть листок, покладіть в конверт червоного кольору або оберніть червоним папером. Потім сховайте в кишеню, покладіть зверху долоню і, поки б'ють куранти, прокручуйте в голові те, що написали, торкаючись до конверта. Після того, як годинник проб'є 12 разів, дістаньте конверт з кишені, сховайте в затишне місце і не діставайте до кінця року.

Докричатися до Всесвіту

Такий варіант особливо підійде тим, хто влаштовує на Новий рік гучну вечірку. Поки куранти б'ють 12 разів, вам потрібно підстрибнути, як можна вище, і вголос проговорити своє бажання. Якщо вам це вдасться - Всесвіт почує прохання і виконає його.

Слов'янський ритуал

Наші предки загадували бажання на гостя і, згідно з повір'ями, такий метод вважається майже безпрограшним, однак, підходить тільки тим, хто відзначає Новий рік в компанії різних людей. Коли серед вас з'явиться людина, яку ви мало знаєте або зовсім не знаєте, візьміть її за руку і подумки озвучте Всесвіту вашу мрію. Головне - вона не повинна бути в дусі прямої вигоди, особливо, грошової.

Протягом вечора спостерігайте за гостем: якщо він поводився добре, дарував тільки радість і затишок, значить, ваша мрія здійсниться без проблем. На жаль, якщо незнайомець завдавав іншим людям будь-які незручності, значить, мрія або не здійсниться взагалі, або здійсниться, але "зі скрипом".

Вас також можуть зацікавити новини: