Кишеня на трусиках рятує від потрапляння бактерій / ru.depositphotos.com

На більшості жіночих трусиків всередині є маленька кишеня. Довгі роки жінки ламають собі голову, для чого вона там потрібна, але виявляється на це є досить вагома причина. Ця кишеня виконує дуже важливу функцію.

Раніше УНІАН розповідав, як вибрати термобілизну, а зараз ви дізнаєтеся, для чого потрібна кишеня на жіночих трусах.

Навіщо на жіночих трусах кишеня - дві головні причини

У мережі існує думка, що ця кишеня створена для того, щоб там зберігати гігієнічні прокладки. Однак насправді причина криється зовсім в іншому.

Відео дня

Виявляється, кишеня на трусах в першу чергу створена для комфорту. Деяка жіноча білизна робиться з легкої тканини, наприклад, мережива. Тому, щоб захистити ваше інтимне місце від потрапляння бактерій, всередині трусиків пришивають кишеню.

Також вона здатна поглинати піт, який виділяється протягом дня. А всередині трусиків знаходиться лише для того, щоб ваша спідня білизна завжди залишалася красивою. 

Кишеня на чоловічих трусах рятує тільки в одному випадку

На відміну від жіночих трусиків, на чоловічих кишеня пришита зовні. В цьому випадку відповідь на питання на те, для чого кишеня на трусах, ще простіша - вона дозволяє чоловікам без проблем справити нужду. Тобто даний елемент забезпечує сильній половині людства задоволення природних потреб без знімання трусів.

Варто відзначити, що найчастіше цю кишеньку виготовляють з бавовни. Така тканина гарантує сухість і вентиляцію статевих органів. Тому фахівці рекомендують вибирати спідню білизну саме з такою вставкою.

Вас також можуть зацікавити новини: