Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік / фото rabstol.net

У 2019 році на багатьох чекають доленосні зміни. На представників низки зодіакальних знаків чекає успіх, проте будуть і винятки, кажуть астрологи.

Як наголосив астролог Павло Глоба, трьом знакам Зодіаку у новому році буде досить непросто, на них будуть чекати конфлікти, провокації та невдачі, передає "Главред".

Для людей, що народилися під знаком Овна, причиною проблем і невдач може стати агресивний настрій. Вони самі будуть учасниками провокацій та конфліктів. Астролог застеріг представників цього знака від такої поведінки. Він рекомендував обходити гострі кути, суперечки і не вступати в конфлікти.

Відео дня

Читайте такожНа Тільців чекають несподівані зміни, а на Дів — свято: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Водночас для Близнюків 2019 рік стане часом змін. Павло Глоба зазначив, що Уран і Нептун об'єднають свої сили проти Близнюків, і це буде тривати до 20 червня. У цей період буде чимало невдач, розчарувань, розіб'ються багато планів і мрій. Однак, як зазначив астролог, всі неприємності в 2019 році Близнюкам слід сприймати як точки росту. Якщо проводити своєчасний аналіз, то можна зробити для себе цілком успішний рік, пише dailyhoro.ru.

І нарешті Рибам у 2019 році доведеться на собі відчути серйозний вплив Венери, що буде загрожує частими конфліктами і непорозумінням у родині. Для Риб подолання цієї кризи стане одним з головних завдань 2019 року. Але будуть і позитивні моменти: люди цього сузір'я зможуть домогтися в лютому успіху в діловій сфері, здійснити прорив у кар'єрі. Але для цього потрібна завзятість і позитивний настрій, каже астролог.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році представникам чотирьох знаків Зодіаку потрібно бути уважними до здоров'я. Це Риби, Діва, Рак і Телець.