З'явився гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

Близнюків оцінять на роботі, а Скорпіон збільшить доходи, обіцяють астрологи.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку цього тижня, 22 - 28 квітня.

ОВЕН. Проявіть терпіння та готовність до компромісу, але водночас не забувайте про такі якості, як рішучість і наполегливість. Не дозволяйте емоціям керувати вами, кожне ваше рішення має бути зваженим і продуманим до дрібниць.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Дратуватися через дрібниці — це означає шкодити собі. На людей така реакція не справить ніякого враження. Хороший період для тих, хто твердо вирішив покращити своє матеріальне становище.

БЛИЗНЮКИ. Ваші здібності й цінні ідеї будуть гідно оцінені керівництвом. Маєте всі шанси піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів, залишивши далеко позаду конкурентів. В особистому житті ні в чому собі не відмовляйте.

РАК. Намагайтеся приймати події спокійно, без зайвої дратівливості й спроб негайно щось змінити. Швидкість реакції, яку маєте в цей час, допоможе впоратися з поставленими завданнями без сторонньої допомоги.

ЛЕВ. Уникайте гнітючого настрою, женіть геть сумні думки. Зараз ваша сила в оптимізмі та впевненості в тому, що все буде добре. Не зайвим буде проявити обережність при укладенні фінансових операцій.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку

ДІВА. Проявіть передбачливість, залишивши поки в секреті свої плани на найближче майбутнє. Стресові ситуації неминучі, але до них потрібно ставитися спокійно і пам'ятати, що немає нічого неможливого.

ТЕРЕЗИ. Останнім часом ви занадто багато працюєте, набрали темп, від якого настає втома. Бажано зменшити обороти та відпочити, навіть якщо справа, якою займаєтеся, дуже вам подобається. Будьте обережні з інформацією, яка надійде найближчим часом.

СКОРПІОН. Активність допоможе поліпшити ваші доходи, а завдяки вмінню швидко орієнтуватися у постійно мінливих обставинах зумієте вийти на абсолютно новий для себе рівень.

СТРІЛЕЦЬ. У вашому житті починається прекрасний період — зміни в кращу сторону просто неминучі. Бажано забути про старі проблеми й невирішені питання та концентруватися на новому.

КОЗЕРІГ. Думка про те, щоб бути як всі й не виділятися із загальної маси, не завжди корисна — подумайте про це. Експерименти й навіть ризик наразі виправдані, тож думайте швидше і робіть правильні висновки.

ВОДОЛІЙ. Для того, щоб досягти вражаючих результатів у роботі, не варто відмовлятися від допомоги тих, хто готовий надати вам свої послуги. Набравши певний темп, намагайтеся зберегти його якомога довше.

РИБИ. Ваша думка має чималу вагу зараз, тому постійно доводиться тримати себе у формі й думати над тим, що говорите. Бажано використовувати тільки перевірені методи, нововведення можуть виявитися безперспективними.