З'явився гороскоп на травень / фото slovofraza.com

Травень - останній місяць весни, наповнений теплом, романтикою, квітами і прогулянками на природі.

Астролог Марина Скаді розповіла, що нам у цей період прогнозують зірки, пише КП.

Гороскоп на травень 2019: Овен

Почуття загострюються, ви гостро реагуєте на жарти або шпильки на свою адресу, особливо якщо це стосується вашого зовнішнього вигляду. Те, що в інший час просто не помічається або ігнорується, зараз може викликати бурхливу реакцію неприйняття.

Відео дня

Нові стосунки - яскраві, але, на жаль, скороминущі, буквально згоряють. Надмірна чутливість і пристрасність не дуже добре позначаються на громадській діяльності, роботі та ділових стосунках.

Гроші в цей час витрачаються імпульсивно і часто не на те, що необхідно, а на те, що сподобалося.

Ви вимагаєте підвищеної уваги до себе, хоча самі схильні займатися тільки власною персоною і вас цікавлять тільки власні почуття. Скандали та з'ясування стосунків у першій половині місяця – звичайна річ.

Гороскоп на травень 2019: Тілець

Перша половина травня – напружена. Бажання в цей час часто не відповідають можливостям, що, звісно, позначається на настрої. Головну роль у цей час відіграють матеріальні цінності, здатні забезпечити комфорт, затишок. Для бізнесу і фінансових справ друга половина місяця - сприятливий час.

У партнерських стосунках також приблизно із середини місяця панує стабільність, стосунки зміцнюються, заводяться нові знайомства. У ці дні зростає почуття власництва, краще не давати приводу для ревнощів і не випробовувати почуття партнера на міцність.

Бажання спрямовані не тільки на матеріальні блага, але й на їжу. Апетит у цей час підсилюється, тому слід дотримуватися міри, щоб потім не треба було боротися із зайвими кілограмами.

Гороскоп на травень 2019: Близнюки

Гарячність та імпульсивність змінюються незворушністю і розсудливістю. Гаслами та гарячими промовами вже нікого не спокусиш, людям потрібна конкретна інформація від вас.

Ви все сприймаєте обережно, схильні скоріше не повірити, ніж прийняти що-небудь на віру. Вам дуже важко в цей період проштовхувати нові ідеї та впроваджувати нововведення. Це хороший період для розрахунків, складання звітів та іншої дрібної та нудної розумової роботи.

У цей час не варто ділитися сокровенним, вважаючи за краще тримати свої думки і висновки при собі.Подумавши про те, чому навчило вас минуле, спрямуйте погляд туди, де ви хочете опинитися в майбутньому. Забудьте про світові проблеми й зосередьтеся на власних очікуваннях.

У другій половині травня ви відчуваєте прилив життєвих сил і енергії. Зростає творчий підйом, оптимізм, радість, щирість і доброзичливість.

Гороскоп на травень 2019: Рак

Потік інформації та спілкування, спрямований у вашу сторону, містить корисну інформацію, за допомогою якої ви зможете краще виразити свою індивідуальність і здійснити особистий вплив. Творча жилка, сила характеру або здібності керівника, які ви демонструєте на зборах, групових дискусіях чи у зв'язку з суспільними подіями і діловими переговорами, допоможуть вам отримати значну користь із ситуації.

Люди вашого кола високо оцінять ваш талант і особисті якості, хоча ви повинні будете самі створити для цього певні умови. Ймовірно, у вас з'явиться шанс зайняти місце керівника, коли мова зайде про співпрацю і підтримку партнера або інших союзників. Щасливий випадок або ситуація допоможе вам поліпшити своє становище в суспільстві або добитися іншого особистого успіху.

Гороскоп на травень 2019: Лев

У цей період цілком ймовірні стреси, пов'язані з отриманням інформації, ідеями або спілкуванням. З іншого боку, якщо ви не дозволите вашому егоїзму й упертості проникнути у сферу ідей, методів та інформації, терпіння допоможе подолати всі перешкоди й успішно завершити всі ваші плани.

У вас можуть виникнути принципові розбіжності з людьми з приводу різних суджень. Тому вам слід дохідливо і тактовно роз'яснити свою позицію, даючи при цьому зрозуміти оточуючим, що вони мають право мати власну думку. В атмосфері взаємної поваги ситуація швидко вирішиться без шкоди для вашої особистості й самолюбства.

Намагайтеся не перебільшувати свою значущість у компаніях, дозвольте оточуючим зробити перший крок. Якщо вони вам лестять, обсипають компліментами або пропонують керівну посаду, постарайтеся реагувати якомога скромніше.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку

Гороскоп на травень 2019: Діва

Отримана вами інформація може значно поліпшити ваш імідж і репутацію в цей період. Люди прихильно поставляться до ваших досягнень, а також до вашої думки. Можливо вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких будуть включати просування по соціальній драбині та запрошення обійняти провідну посаду в колективі.

Це чудовий час для початку проекту, пов'язаного з літературною творчістю або спілкуванням, для участі в ділових угодах або початку подорожі. Якщо ви хочете, щоб у вас помітили задатки лідера або якщо ви прагнете довести собі, що володієте цими задатками, настав час самостійно змоделювати ситуацію, яка спонукає вас продемонструвати ці риси.

Ви відчуєте прилив життєвих сил і будете задоволені своїми вчинками.

Гороскоп на травень 2019: Терези

Ваша імпульсивна поведінка, необдумані вчинки і бурхливе висловлення протесту можуть значно перешкодити вам у справах. Прагнення конкуренції, іноді не зовсім здорової, зростає. Прагнення нав'язати свою волю, затвердити свою думку та інтереси може призвести до неприємностей з начальством, а компаньйони по бізнесу просто не зрозуміють вас.

Остерігайтеся вирішення конфліктів за допомогою сили, уникайте бійок. Егоїзм і підвищена конфліктність завадять вам при обговоренні проектів, укладення угод і договорів, при відвідуванні начальства й офіційних органів.

Необачні фінансові операції призведуть до втрат. Проявляючи розсудливість і спокій, ви зможете уникнути травм, нещасних випадків на виробництві та у побуті. Будьте обережні з вогнем, колючо-ріжучими предметами, різними інструментами.

Фізичне перенапруження і бурхливі емоційні прояви ведуть до фізичного та емоційного виснаження.

Гороскоп на травень 2019: Скорпіон

Ідеї та думки, що оточують вас, навряд чи будуть відповідати вашим. Люди не схильні схвалити створений вами імідж або піддатися вашому впливу. Ви можете запитати: "Що ж робити?" Відповідь проста: не варто даремно витрачати сили, намагаючись змусити інших людей змінити свою думку, не варто відкидати їхню думку як негідну уваги — до ваших слів все одно ніхто не прислухається.

Якщо ж ви не в змозі ефективно працювати в ситуації, що склалася, або з конкретними людьми, задовольняйтеся неспішною самостійною роботою. У цей період не варто потрапляти в ситуації, успіх яких залежить від вашої популярності та ставлення людей. Більш корисним буде, якщо ви скоротите кількість своїх знайомих, працюючи наодинці або скромно залишаючись на задньому плані.

Якщо ви займаєте якусь керівну посаду, можна очікувати невдоволення і навіть відкритої опозиції.

Гороскоп на травень 2019: Стрілець

Протягом цього періоду ви відчуваєте внутрішню свободу і розкутість, відчуваєте почуття радості та впевненості в собі, тому відчуваєте симпатію і потяг до навколишнього світу. Ви шукаєте в цей період душевності, відвідуєте друзів і намагаєтеся знайти в життя найкращі сторони. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, для кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного і естетичного, для соціальної активності.

Перша половина травня буде сприятливою для покупки речей, які належать до предметів розкоші, а також для залагодження громадських і фінансових справ. Ви схильні займатися громадською діяльністю, натхненні й здатні заразити цим підйомом працівників та компаньйонів, навіть начальство. Можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі.

Використовуйте цей період для гармонізації романтичних стосунків і сімейних зв'язків.

Гороскоп на травень 2019: Козеріг

Збільшуються життєві сили й працездатність. Ви відчуєте гармонію тіла і духу. Різні імпульси ззовні та власні ідеї будуть тепер приведені в дію.

Громадська діяльність приносить задоволення, як і виконання службових обов'язків. У цей період ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив і проектів, давно намічені плани. Не проґавте свій шанс!

Зростає прагнення до лідерства, зайняття провідних посад. Допомога і підтримка приходять самі собою, а пошук заступництва начальства і високопоставлених осіб приносить вагомі результати.

Ви самовпевнені, легко вирішуєте фінансові питання, можете провернути не одну вдалу угоду. Відкриваються нові перспективи, тому займайтеся самоосвітою.

У цей період ви можете позбутися навіть тривалих конфліктів з коханими або членами сім'ї.

Гороскоп на травень 2019: Водолій

Перепади настрою можуть принести шкоду стосункам з партнерами, а також розлад у родині: нерозуміння один одного, необґрунтовані ревнощі стануть причиною напруженої обстановки. У цей період ви схильні до непотрібної розтрати грошових коштів.

У цей період характерна також втрата почуття реальності, яке проявляється зазвичай в бажаннях. Ви схильні потурати своїм примхам і в гонитві за надмірними задоволеннями забути про роботу або свої обов'язки.

Можливі виробничі чвари, непорозуміння, особливо з партнерами й співробітниками протилежної статі. Ви відчуваєте зменшення своєї зовнішньої привабливості, що позначається на ваших відчуття і настрої. Ви схильні незаслужено вимагати до себе підвищеної уваги й захоплення.

Гороскоп на травень 2019: Риби

Місяць сприятливий для дружнього спілкування, кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного й естетичного, для соціальної активності.

Від керівництва та впливових осіб можна очікувати розуміння, допомоги та підтримки, в тому числі матеріальної та фінансової. Ваш оптимізм дозволить вам вирішити багато питань. У програші ви не залишитеся, якщо укладете в цей період угоду або підпишете контракт. Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Ви вправі очікувати на прибуток, невеликі подарунки від начальства. Період сприятливий для візитів до керівництва, для відвідування офіційних інстанцій.

Ви можете з успіхом використовувати свій шарм для гармонізації стосунків з протилежною статтю, для встановлення миру і злагоди в родині. Цей період можна також використовувати для аналізу своїх почуттів.