З'явився гороскоп на травень 2019 / фото pixabay.com

Завдяки впливу ласкавих, хоча і трохи задиристих енергій Тельця, під знаком якого пройде травень, місяць обіцяє бути вдалим усіма сторонами, стверджують астрологи. Взаємодія планет (агресивний, войовничий Марс у знаку Близнюків знаходиться у напруженій опозиції до Юпітера) зробить можливою критику влади на всіх рівнях. Цілком можливо, люди згадають про що не виправдали покладених на них надій законах і давні проблеми, які ніяк не вдається вирішити.

Детальніше про те, яким буде травень і на які варто звернути особливу увагу, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок, передають "Факти".

Читайте також"Фінансова удача і небезпечне спілкування": гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

4-5 травня. Молодик настане 5 травня о 01:47 за київським часом. Місяць у знаку Тельця. Це гарний час для садівників і банкірів. Рослини і гроші на банківських рахунках будуть рости як на дріжджах. Якщо хочете збільшити свій дохід, відкрийте депозит — вдасться поліпшити особисту фінансову ситуацію.

7 травня. Транзитний Місяць у знаку Близнюків, з'єднавшись з Марсом, створить опозицію Юпітеру. В цей час краще ні з ким не сваритися — примирення буде тривалим і важким. По можливості краще відмовитися від оперативного втручання. Особливо це стосується дихальних шляхів і кистей рук — небажаний навіть манікюр. Існує велика ймовірність несподіваного розвитку подій, виникнення аварійних ситуацій. Людям з проблемами дихальних шляхів, варто дотримуватися підвищеної обережності — можливі спазми. Втім, є й приємні моменти: в цей час до вас можуть прийти оригінальні і креативні ідеї вирішення давніх проблем.

10 травня. Взаємодія планет у цей день зробить нас надмірно вразливими і образливими. Не варто брати близько до серця слова оточуючих — навряд чи вони хочуть серйозно вас образити. Швидше за все, те, що вони висловили у вашу адресу, результат поспішних висновків. Вам в свою чергу теж бажано порахувати до десяти, перш ніж щось сказати іншій людині. Особливо обережним потрібно бути, з'ясовуючи стосунки з коханими людьми, якщо, звичайно, ви не збираєтеся розлучитися.

13-14 травня. Транзитний Місяць, проходячи по знаку Діви, створить напружений аспект до Марсу в знаку Близнюків. У ці дні краще відмовитися від будь-яких хірургічних операцій. Не варто критикувати оточуючих, особливо якщо мова йде про начальство, в іншому випадку є ризик втратити роботу.

16 травня. Велика ймовірність того, що в цей день люди будуть діяти, керуючись підсвідомістю і всупереч логіці. Марс почне «роботу» над нашим червневим настроєм. На його думку, червень повинен пройти в турботах про дім і сім'ю. До того ж будь-яку справу, розпочату під заступництвом Марса, буде мати солідний фундамент. Венера в знаку Тельця обіцяє, що знайомства, які відбудуться в цей час, швидше за все, переростуть у міцні і тривалі стосунки. Правда, відбудеться це не так швидко, як вам хотілося б.

17-19 травня. Повня, яке настане 19 маяв 00:13 за київським часом, обіцяє бути енергетично дуже сильним і може піднести неприємні сюрпризи. Наприклад, смерть людей мистецтва. При аналогічних небесних розкладах пішли з життя Уїтні Х'юстон і Анна-Ніколь Сміт. Візит Місяця до планети смерті Плутону може спровокувати небезпечні для життя ситуації. У ці дні не варто ризикувати, займаючись екстремальними видами спорту, і перевищувати швидкість за кермом.

Повня може також вплинути на циркадні ритми і загострити хронічні захворювання. Важливо стежити за станом здоров'я і приймати прописані лікарем лікарські препарати, але не зловживати ними, оскільки існує висока ймовірність медикаментозного отруєння. Рекомендується хоча б на час відмовитися від алкоголю і шкідливих продуктів.

20 травня. Транзитний Місяць, проходить по знаку Стрільця, з'єднається з Юпітером — день обіцяє стати вдалим для тих, у кого Місяць знаходиться в сонячних знаки — Овни, Леви і Стрільці.

21-23 травня. Взаємодія планет може стати причиною підвищеної емоційності найбільш широкого спектру — від ейфорії і відчаю до байдужості і депресії.

Входження в знак Близнюків Сонця, а слідом за ним і Меркурія, зробить фінал місяця інформаційно насиченим: будьте уважні до будь-якої інформації, яка з'явиться в цей час, найближчим часом вона може вам знадобитися.

29-30 травня. Транзитний Місяць буде проходити по знаку Овна, що спричинить підвищену емоційність і впертість. Як наслідок, можливі фінансові втрати.

31 травня. Вільнодумний Меркурій зіткнеться з сильною позицією Юпітера, який відповідає за закони і владу. У сім'ї можливі конфлікти «батьків і дітей». В суспільстві не виключена навіть ймовірність масових протестних акцій.