З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

На Рака чекає сюрприз, а на Близнюків — зміни в особистому житті, обіцяють астрологи.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 6-12 травня.

ОВЕН. Ймовірно, найближчим часом виникне деяка напруженість у стосунках з діловими партнерами і колегами. Швидше за все, дадуть про себе знати давні протиріччя. А йти на поводу у когось вам не хочеться.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Можна сміливо планувати переговори, що стосуються фінансів, призначати зустрічі діловим партнерам. Такі якості, як тверде переконання, вміння настояти на своєму, і водночас почуття гумору, обов'язково стануть вам у пригоді.

БЛИЗНЮКИ. Дотримуйтеся власних поглядів, не поспішайте погоджуватися з новими ідеями, які будуть озвучені колегами. Пам'ятайте також, що любителів плести інтриги не стало менше, і обходьте стороною цих людей. На особистому фронті очікуються зміни.

РАК. Будьте готові до того, що вам піднесуть сюрприз. Нарешті збудеться мрія, яку ви не наважувалися озвучити вголос. Цілком ймовірно, що близькі протиставлять вам власну точку зору, а вам доведеться вирішувати, як поводитися в цій ситуації.

ЛЕВ. Хороший період настає для тих, хто має намір внести зміни у власне життя. Саме час вирушити в поїздку, відвідати рідних. Забудькуватість, яка іноді проявляється у вас, може сплутати всі карти - врахуйте це.

Читайте такожГороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку: кому астрологи прогнозують везіння, а на кого чекає катастрофа

ДІВА. Цікава пропозиція стане для вас повною несподіванкою. Але рішення треба буде приймати швидко, тому сконцентруйте на цьому всі свої зусилля. Хороший період для пошуку джерела додаткового заробітку.

ТЕРЕЗИ. Плани, які ви будуєте на найближче майбутнє, вимагатимуть чималих витрат, тому намагайтеся зараз максимально заощаджувати, нічого не витрачаючи. Відстоюючи свої погляди, не забувайте про такі якості, як делікатність, м'якість, такт і дипломатичність.

СКОРПІОН. Готуйтеся до того, що у вашому житті відбудеться якесь потрясіння. На щастя, ця подія стане поштовхом до нового етапу, що обіцяє істотне поліпшення матеріального стану. Не випробовуйте нерви своїх близьких.

СТРІЛЕЦЬ. Намагаючись звалити на себе увесь тягар відповідальності за спільну справу, ризикуєте підірвати своє здоров'я. Це не потрібно нікому, а в першу чергу вам. Дозуйте навантаження, не намагайтеся покінчити з усіма проблемами одним махом.

КОЗЕРІГ. Добрі справи, яких у вашому особистому списку накопичилося чимало, почнуть давати свої плоди. У скрутну хвилину цілком можете розраховувати на руку допомоги. Намагайтеся дивитися в майбутнє, не зупиняйтеся на тому, що вже минуло.

ВОДОЛІЙ. Робота та кар'єра - це те, що зараз хвилює вас найбільше. Проте не варто розраховувати на занадто швидкий результат. Стосунки з колегами будуть складатися чудово, а ось керівництво налаштоване щодо вас не надто дружелюбно.

РИБИ. З фінансами все буде залежати від того, наскільки ви вмієте працювати з партнерами і готові ризикувати. Прагніть до всіх підібрати ключик, і тоді ваші інтереси не постраждають.