Астролог назвав щасливчиків травня / фото rabstol.net

Астролог Хаял Алекперов стверджує, що травень — дуже продуктивний місяць для всіх знаків Зодіаку. Позитивно вплине він й на особисте життя.

"Ті, хто ще не визначився з вибором своєї пари, може розраховувати, що саме в травні зустріне свою другу половинку. А ті, хто вже створив сім'ю, може розраховувати на позитивні емоції та подарунки від коханої людини", - розповів астролог "Фактам".

Овни

Початок місяця — не найсприятливіший час, щоб братися за щось нове. Є ймовірність, що на шляху Овнів раптово виникнуть перешкоди. А тому краще зосередитися на вирішенні поточних питань. В особистому житті самотнім представникам знаку зірки обіцяють доленосні зустрічі.

Відео дня

Тільці

Тільцям зірки радять бути вкрай уважними в професійній сфері. А особливо — у розв'язанні рутинних питань. Швидше за все, саме з ними можуть статися прикрі промахи, які не найкраще позначаться на вашому авторитеті. Кінець травня обіцяє Тільцям прибуток — саме час потішити себе приємними покупками.

Близнюки

У травні Близнюків потішать близькі друзі. Зустріч з ними надихне вас та підніме настрій. У сфері особистого життя у самотніх представників знаку можливе затишшя. Постарайтеся використати цей час, щоб краще зрозуміти себе і розібратися з внутрішніми протиріччями, які є однією з головних перепон на вашому шляху до щастя.

Раки

У цьому місяці Ракам доведеться зробити серйозний вибір у професійній сфері діяльності. Можливо, йтиметься про нову посаду або навіть зміну роботи. Консервативним представникам знаку буде складно зважитися на зміни. Але без цього неможливий успіх. Наприкінці місяця постарайтеся ретельніше стежити за своїм здоров'ям: можливі загострення хронічних захворювань.

Леви

Травень може виявитися досить напруженим періодом для Лева. У роботі та у сфері особистих стосунків у представників цього знаку накопичиться багато питань, що вимагають вашого негайного втручання. А тому намагайтеся не відкладати на завтра те, що можна зробити вже сьогодні. У фінансових справах є ризик бути обдуреним. Тому краще уникати угод з неперевіреними людьми.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: на Раку чекає сюрприз, а на Скорпіона — потрясіння

Діви

У травні натхнення стане постійним супутником Дів. Представники цього знаку в будь-яких питаннях зможуть знайти креативне рішення, що дозволить їм домогтися прекрасних результатів у професійній діяльності. Порада зірок — не боятися експериментів. Саме вони допоможуть вам досягти успіху. Причому не тільки в роботі, але і в сфері почуттів.

Терези

У травні в Терезів можливі конфлікти і сварки з близькими людьми. Щоб уникнути їх, намагайтеся бути максимально відкритими та частіше говоріть з рідними. Кінець місяця для представників знаку — період творчого піднесення. Ви будете віддавати роботі більше сил, це поліпшить ваш фінансовий стан.

Скорпіони

Порада зірок для представників цього знаку — правильно оцінювати свої можливості. Намагайтеся не хапатися за вирішення багатьох питань одночасно і не брати на себе підвищених зобов'язань. Інакше можете потрапити у халепу, поставивши в скрутне становище не тільки самих себе, але й своє оточення. У справах амурних місяць обіцяє приємні романтичні сюрпризи. Ймовірно, кохана людина порадує вас душевним подарунком.

Стрільці

У цьому місяці фортуна буде прихильною до Стрільців у вирішенні фінансових питань. Багато ваших проектів і нових починань принесуть навіть більший дохід, ніж ви розраховували. Також з'явиться можливість залагодити минулі грошові труднощі — на кшталт боргів або кредитів. Кінець місяця — вдалий час для будь-яких дій, спрямованих на зміцнення свого здоров'я. Саме час перейти на правильне харчування і зайнятися спортом.

Козероги

У травні Козерогам може здатися, що обставини відіграють проти них. На шляху представників знаку може виникнути чимало перешкод. Але якщо зумієте зібрати волю в кулак, інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації. Що стосується фінансових питань, то тут зірки радять обійтися без поспішних рішень — вони загрожують втратами.

Водолії

Запальний норов Водоліїв у травні може стати головною причиною сварок і розбіжностей з близькими. Щоб уникнути конфліктів, зірки радять представникам знаку бути більш стриманими у своїх словах і висловах. Намагайтеся уникати різкої критики й уїдливих зауважень на адресу улюблених людей, направивши свою енергію в інше русло. Наприклад, у роботу. Тим більше, що зірки обіцяють Водоліям позитивні зміни в професійній сфері.

Риби

Зірки обіцяють Рибам чимало перспектив. Але щоб ними скористатися, консервативним представникам знаку доведеться ризикувати й діяти без зволікань. Інакше можете втратити шанс, який надала доля. У кінці місяця в самотніх представників знаку будуть приємні знайомства. У сімейних Риб цілком можливий романтичний сюрприз від коханої людини.