З'явився гороскоп на травень 2019 від Павла Глоби / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба склав новий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на травень 2019 року.

При цьому він виділив чотири знаки Зодіаку, яким цього місяця щаститиме, як ніколи, пише G2019.

Гороскоп Овен

Чарівність і харизма Овна у цей період будуть творити дива, каже астролог.

Відео дня

"Вміння себе подати, продемонструвати найкращі сторони відкриють перед вами багато дверей. У травні можна скористатися талантами, щоб досягти висот у роботі, отримати нову посаду або змінити роботу на більш перспективну", - йдеться у прогнозі Павла Глоби.

Гороскоп Близнюки

Зірки обіцяють, що травень 2019 року стане для Близнюків місяцем великих досягнень у роботі.

"Великих успіхів досягнуть працівники соціальної сфери, журналістики, кінематографії. Не менш вдалий період і в Близнюків, зайнятих в інших сферах. У другій половині місяця важливо не упустити момент для демонстрації своїх професійних якостей. Своєчасна подача інформації, володіння цілями й секретами виконання плану – ваш гарант прориву в робочій сфері", - каже астролог.

Читайте такожГороскоп на травень: астролог назвавши головного лузера серед знаків Зодіаку

Гороскоп Лев

За словами Глоби, для Лева настає сприятливий період збору "врожаю".

"У цей час ви можете спокійно відпочивати, ніжитися під променями ласкавого весняного сонця. Напрацьований у колективі авторитет буде працювати на вас, сім'я оцінить вашу працю і дасть можливість відпочити. На Вас чекає приємний сюрприз від коханої людини. Також потішать діти, чим би вони не займалися", - прогнозує астролог.

Гороскоп Риби

"Визнання, захоплення і заслужена нагорода чекає на представників знаку Риб. У травні відбудуться цікаві зустрічі, одна з яких може перерости у пристрасний роман. Обережними слід бути лише сімейним Рибам. Адюльтер – не те, що зараз потрібно вашій родині", - попередив Глоба.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.