Астролог розповів, що нас чекає наступного тижня / фото з відкритих джерел

Астрологи склали прогноз з 12 травня по 18 травня для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише "Сьогодні".

ОВНИ

Відео дня

Ви прекрасні в своїй чарівності! Але не перетворіться на самозакоханого нарциса, спілкуйтеся, відповідайте взаємністю тим, хто до вас живить симпатії, бо ризикуєте залишитися біля розбитого корита. Зараз у вас величезні шанси, продемонструвавши особисті достоїнства, сподобатися оточуючим!

Читайте також"Сексуально, слів немає!": Сєдокова в червоних панчохах завела Instagram (фото)

Фізична і творча енергія фонтанує, терміново мобілізуйте цей потужний потік на духовне, матеріальне збагачення, задоволення власних запитів, у трудове русло, улюблене заняття чи хобі, яке згодом принесе хороший прибуток.

Економно розподіляйте емоційні, матеріальні, енергетичні ресурси, слідкуйте за витратами, не смітите грошима. Щоб не "знеструмити" себе, "беру-даю" має врівноважуватися. Доведіть, що ви в побуті чудові господарі, у яких, як мовиться, і півень несе яйця!

Доцільні купівлі оргтехніки.

ТІЛЬЦІ

Ви впливові, енергійні, маєте екстравагантним смаком. Бажання виділитися з натовпу, проявити себе оригінальним модним туалетом, незвичайною зачіскою, макіяжем – цілком нормально, таке самовираження є проекцією внутрішнього світу, де відбуваються кардинальні трансформації.

У діловій та подружнього сфері пік наелектризованості. Відносини "я-ти", немов натягнута струна, але, як відомо, в конфлікті завжди винні обидві сторони. Прагніть до гармонії, де панує співзвуччя загальних прагнень, інтересів. Менше словесних виливів, їх надлишок може нашкодити примирення, зате бурхливі емоційні сплески стануть мовою взаєморозуміння. Робіть інвестиції, обов'язково виконуйте взяті на себе зобов'язання. Партнери забезпечені, і завжди розщедряться, якщо буде потрібно. Знайти спонсора праці не складе, тут фартова смуга до грудня.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви затиснуті в лещата обставин, не намагайтеся їх обурено зламати і вирватися на свободу – так треба. Тоді здоров'я покращиться і робота не постраждає. Пливіть за течією,

вирішуючи проблеми по мірі їх надходження, допомагати нужденним, займайтеся благодійністю, проявляйте жертовність на любовному і діловому фронті.

У сфері оздоровчої профілактики (системи живлення) ви нарешті-то визначіться, що корисно для здоров'я, а що ні, які рутинні обов'язки (додаткові службові повноваження) набридли, стомлюють і потрібно позбутися від цього ярма. Прислухайтеся до фізіологічним ритмам організму, щоб зробити правильні висновки. Головний орієнтир тут –задоволення від усього (праці, відпочинку, творчості), його відсутність-це бедственный сигнал, рухаєтеся у регресивну бік. Зараз ваше благословенне право займатися тим, що подобається.

На благовірних моліться, вони нині — щасливий талісман.

Також страхуйтеся від чужої заздрості, не провокуйте ці почуття оточуючих.

РАКИ

Соціальний рейтинг, статус неформального лідера в колективі – високий, і цим потрібно терміново скористатися для реалізації власних задумів. Підходьте до всього з практичними мірками, і не прогадаєте. Вас оточують друзі високого статусу, просунуті, оригінальні, з бунтарської родзинкою, що дуже корисно для особистого зростання.

На роботі теж все чудово, трудівник – блискучий, начальство в захваті, кращої трудової коні, готової орати за всіх, не знайти! Втім, і плата буде еквівалентною, вас не скривдять! Головне – не комплексувати і бути готовим відправитися в автономне плавання, якщо задушать конкуренти, вороги, зрадять союзники.

Запорука щастя в особистому житті –це бути надійним другом обранцю і вміння любити – зараз цей дар проявиться у всій красі, підвівши підсумки чуттєвої роботи над собою. Колода або пристрасний закоханий стане очевидним.

ЛЕВИ

Доля дає вам карт-бланш діяти на свій розсуд, таємно, відразу позбувшись від ланцюгів службових завдань. Дійте розумно, дотримуючись принципу "не нашкодь", ламати – не будувати.

Події тижня максимально активізують домашні і робочі проблеми. Хоч розірвися – як між молотом і ковадлом, але скрізь треба встигати. Зараз пік ділового зльоту довжиною в рік. А вдома –кардинальні зміни.

Намагайтеся в запалі амбіцій, бажань не самостверджуватися за чужий рахунок. Рулите раціонально, погоджуйте дії з оточуючими, керівництвом, домочадцями. Сила ваша – в умінні йти на жертви, вчасно ухилятися і ховатися від важких обтяжливих обов'язків.

Пам'ятайте: нині життя – це захоплюючий романтичний свято, де королі; а хто перетворює його в рабську каторгу, намагаючись скрізь встигнути і більше заробити, той краде власне щастя.

Перевоплощайтесь в роль іміджмейкера і займіться рекламою власної персони – на чужу похвалу надії марні, прославляти вас ніхто не буде. Демонструйте на публіці свої таланти, досягнення, скромничати не потрібно. Підвищення рівня кваліфікації теж доцільно. Вчіться, тренуйте інтелект, розширюйте філософський кругозір, у вас завжди повинна бути їжа для розуму.

Зараз ви володієте гіпнотичним впливом і в емоційному пориві можете "зазомбувати" оточуючих заради власних інтересів. Контролюйте чуттєві посили, слід зважувати кожне слово, особливо в моменти розбіжностей, спорів, перевіряти отриману інформацію.

Прийти до консенсусу можна без поразок, адже ви тонко відчуваєте, хто до вас живить дружні почуття. Навіть якщо до цього людині ваше серце байдуже. Це тимчасово. Терпіть.

Корисно контактувати з іноземцями, далеко від дому витають вітри натхнення, сприяючи інтенсивному розвитку.

ТЕРЕЗИ

Фінансові проблеми обрушаться на вас холодним дощем, поставивши перед жорсткими вимогами: терміново розплатитися з кредиторами, і стягнути те, що вам повинні. Гроші не повинні стати яблуком розбрату!

Зараз ви геніальні і фартові (!) майстри, координатори, посередники у сфері контактів, вмієте підібрати ключ до сердець людей і домовитися на потрібну тему, що відкриває прекрасні можливості для ділового зростання, високого статусу в соціумі. Увагу професіоналів: якщо робота подобається, вдосконалюйте професійну майстерність, тісніше спілкуйтеся з керівництвом. Посадовий ліфт набирає швидкість, і не має наміру зупинятися, дерзайте! Вам протипоказано зациклюватися на сімейних справах, пропустіть дорогоцінний час.

СКОРПІОНИ

Войовничі розбіжності, палкі дискусії, любовні примирення. Це – фон тижня, де реалізація спільних проектів вимагає компромісу, логічних переконань, розумних альтернатив в ім'я торжества обопільних інтересів. Закладається основа співпраці на майбутній рік, не промахніться з діловими супутниками. Втім, нині подібне притягує подібне.

Контролюйте емоції, вони вас переповнюють. Все практично зважте і продумайте до дрібниць, також будьте готові до непередбачуваних оригінальних пропозицій. Дуже добре якщо вони пов'язані з юриспруденцією, туризмом, рекламою, вступом до ВНЗ, викладанням, іноземними контрактами, еміграцією.

Неодруженим настав час поставити крапку на волі, тривалі зв'язки, легкі інтрижки перевести у фазу серйозних стосунків і зберігати вірність половинці! Зовнішній вигляд дуже важливий, поновіть гардероб і постарайтеся кардинально змінити манеру поведінки.

СТРІЛЬЦІ

Годі байдикувати, запрягайтеся в трудовій плуг і наполегливо працюйте. Утім, зараз саме життя і є для вас робочої цілиною, де службові зобов'язання з творчим горінням дадуть багатий урожай. Стимул і продуктивність там, де добре платять, за низьку плату не продавайтесь, працьовитість "на шару" заради престижу – не в ваших правилах.

Тверезий розрахунок, реалізація прагматичних бажань з метою збагачення – зараз поки журавель у небі. Адже ви залежні від чужих ресурсів, інтересів, діставайте "заначки", інвестуйте зекономлене в благі справи. Якщо мучить страх (у кожного свої причини), зараз він досягне піку, і наступить омріяне звільнення. Той, хто відкриєте для себе ящик Пандори, повинен перестраждати, але таємне стане явним, щоб назавжди піти з вашого життя.

Вплив, завдяки вашій яскравій харизмі, поки на висоті, тому будь-які перешкоди, ПП, форс-мажори для вас переборні. Нокаути не загрожують. Чим більше екстриму, тим краще.

КОЗЕРОГИ

Пориньте у казку під назвою "блаженна любов" і пийте з обранцем серця чашу насолод до дна. У мистецтві любовної магії вам рівних не буде! Влаштовуйте особисте щастя, зміцнюйте гарячими почуттями союз. Маршрут долі пролягає через відносини "я-ти", де ініціативний скіпетр в руках партнерів і панує гармонійне "МИ".

А вам відведена роль гравітаційного центру. Поки що ви особистість духовно багата (головне – не впасти в гординю), діліться досвідом з обранцем, і тоді в нагороду завітають щасливі шанси. Ділового співробітництва це теж стосується.

Якщо обставини заганяють у "стійло", не бунтуйте. Відлюдництво (до грудня) милостиво, сприяє зціленню душі і тіла.

ВОДОЛІЇ

Бізнес, кар'єра, професіоналізм, соціальний статус – події в цій сфері є доленосним підсумком роботи за попередній час. Результат на обличчя. Що заробили, те й отримали. Відтепер все буде йти зовсім по-іншому.

Якщо ви наполегливо стоїте на граніті життєвих принципів, пронизаних практицизмом і вигодою, благополуччя сім'ї, рідних на першому плані – це прекрасно. Так тримати!

Вертикаль "батьки-діти", "начальник - підлеглий" потребує термінової модернізації. Завзято трудіться, не перебираючи обов'язками, беріться за все, що пропонує життя. Будь-яка праця – почесна. Ховатися від роботи – гріх! "Халявні" блага вам нині заборонені.

Друзів обожнюєте, вони посланці Небес, провідники щастя і удачі.

РИБИ

Щоб отримати максимум користі від збігу обставин, мистецтво настояти на своєму, задіявши внутрішню прозорливість і раціоналізм, стануть безцінним козирем при впровадженні творчих ідей, реалізації, на перший погляд, фантастичних планів. А також для корисних знайомств, ділових зв'язках. Так, ви фаворит у сильних світу цього, зробити кар'єру праці не складе, але це також спокуса стати на шлях авторитаризму. Це небезпечно, адже ви відповідаєте за долі тих, хто від вас залежить.

Подорожуйте, будьте в курсі всіх новин, оформляйте грамотно документи, всебічна обізнаність, інтуїція – запорука правильних рішень в складних ситуаціях. Це результативна тиждень зв'язків із зарубіжжям, юридичних спорів, підвищення освітнього рівня. Якщо ви задоволені, отримуєте максимум насолоди від діяльності, отже, духовна еволюція йде, як по маслу. А те, що до вподоби, відсуньте і не впускайте у своє життя.

Як повідомляв УНІАН, астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх Знаків Зодіаку на травень 2019.