Для багатьох людей цей тиждень стане часом змін і нових можливостей / фото slovofraza.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на тиждень 13-19 травня.

У коментарі Главреду він розповів, чого не можна робити, і в чому особливість неділі, 19 травня.

Читайте такожТельцю зірки обіцяють гроші, а Козерогові - вигідне знайомство: гороскоп на тиждень

Відео дня

"На початку тижня Венера зійдеться у сприятливому аспекті з Марсом, що обіцяє успіх в коханні та шлюбі. Хоч в народі і кажуть, що не можна укладати шлюби в травні – все життя будеш мучитися, зірки стверджують зворотне. 13-16 травня будуть чудовим часом, сприятливим для укладення шлюбу та оформлення партнерства", - зазначив Росс.

Астролог також пояснив, що всі важливі покупки краще робити з 15 травня.

"У ці дні складеться сприятливий аспект планет до Плутона, що означає зростання, перетворення, щастя, а також вдалі покупки. До 15 числа краще утриматися від великих і важливих покупок, то після – всі покупки будуть вдалими", - сказав експерт.

Крім того, за словами Росса, входження Венери в знак Тільця забезпечить хорошу врожайність.

"У цьому році, можете не поспішати з посадкою коренеплодів і роботою на городі – всі і так буде добре плодоносити. Підкреслюю, особливо це стосується бульб і всього того, що росте під землею. Город у цьому році принесе більший урожай і успіх, ніж зазвичай", - розповів астролог.

Читайте такожГороскоп на тиждень: Тільцям зірки обіцяють інвестиції, а Козерогам - нову любов

Росс зазначив, що 17 по 25 травня нас чекає блискуче з'єднання Сонця і Меркурія.

"У цей час чудово будуть складатися далекі поїздки, подорожі, переговори, комерційні справи та інші "купи-продай, поїхали в Китай". Відмінний час для "човників", - заявив він.

Але 19 травня буде особливим - цей благодатний період співпаде з повним місяцем 19 травня.

"Цей день стане точкою великих енергій. Це відмінний час для того, щоб почати вивчення іноземних мов. Також відмінно підходить для спілкування, знайомств в інтернеті – сайти знайомств можуть подарувати спілкування з людьми, з якими складуться відносини з перспективою. Крім того, 19 травня можливий творчий прорив, причому в кількох важливих напрямах відразу, що людина все відкладав. Можна буде вирішити старі проблеми і розплутати клубок нерозв'язаних суперечностей. Все буде гармонійно", - резюмував астролог.