3 червня молодик розпочнеться о 13:02 / фото pixabay.com

Молодик астрологи вважають найбільш містичним і сильним часом у місячному календарі. У червні 2019 року він відбудеться 3 числа.

Молодик у червні: коли, дата

У червні молодик відбудеться 3 числа о 13:02. Він пройде в знаку Близнюків, тому, як кажуть астрологи, буде не дуже сприятливим.

Місячний календар на червень 2019 року

u-f.ru

Поради астрологів на день молодика, 3 червня

Будьте обережні в цей день, стримуйте імпульсивність, уникайте конфліктів. Також не рекомендується займатися підрахунком прибутків та чітким плануванням будь-чого. А ось помріяти – саме воно.

Відео дня

Сьогодні вийде зробити багато справ, ви будете окрилені, навіть зможете отримати задоволення від праці. Але це ще не все – у цей день ймовірні сюрпризи та приємні зустрічі.

Також в день нового місяця, 3 червня, можна вирушати у поїздки та подорожі.

Щоб зберегти сили та прекрасний настрій у молодик, астрологи радять гуляти, частіше бувати на свіжому повітрі.

Крім того, молодик 3 червня 2019 року — чудовий привід провести генеральне прибирання в будинку. Роздайте або викиньте непотрібні речі.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють катастрофічні невдачі у червні

Ритуали в молодик на привернення грошей

У день нового місяця для залучення грошей астрологи радять купити новий гаманець або скарбничку, або посадити грошове дерево.

Ще один ритуал на привернення фінансів: починаючи з молодого місяця, покладіть в кімнаті, де ви спите, на праву сторону підвіконня ваш гаманець перед сном. Вранці забирайте і користуйтеся ним. Ввечері знову виконайте цей ритуал, і так до повного місяця. Пам'ятайте, що гаманець не повинен бути порожнім.

Під час молодика можна провести обряд на привернення грошей / фото pixabay.com

Молодик 3 червня 2019 року: як вплине на знаки Зодіаку

Астрологи стверджують, що в день молодика, 3 червня, найбільше пощастить 5 знакам Зодіаку – Тільцям, Ракам, Дівам, Скорпіонам і Козерогам. Ці люди люблять дотримуватися прийнятих раніше правил, не шукати нових шляхів вирішення завдань і проблем, а в цей день вкрай важлива логіка, а не емоції, тому 3 червня – їхній час. Вони можуть у цей день прийняти важливе доленосне рішення або знайти вирішення давніх проблем.

Не пощастить 3 червня Терезам, Водоліям і Рибам, тобто творчим знакам Зодіаку. За словами астрологів, творчі здібності в цей день будуть в занепаді. Тому постарайтеся у молодик не планувати важливих зустрічей, особливо у роботі. У вільний час прогуляйтеся або почитайте.

Для інших знаків Зодіаку – Овнів, Близнюків, Левів і Стрільців — день червневого молодика здасться цілком звичайним і розміреним. Важливо пам'ятати одне: уникайте імпульсивності, необдуманих слів і вчинків.

Астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку 3 червня, в день молодика / фото slovofraza.com