Сонячне затемнення почнеться 2 липня о 22:23 за київським часом / скріншот

Низка затемнень очікує на нас у липні. Вже 2 липня ми зможемо спостерігати повне сонячне затемнення, а трохи згодом – місячне. Астрологи кажуть про складний період для кожного із нас, адже навколо вируватимуть негативні емоції.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожСонячне затемнення 2 липня 2019: як притягнути в життя багатство та удачу

Другого липня о 22:23 за київським часом – це початок повного сонячного затемнення. Триватиме воно менше п’яти хвилин. Українці його спостерігати не зможуть. На власні очі це явище можна буде побачити в Чилі та Аргентині. А от відчуватимуть його дію на собі усі, кажуть астрологи.

За їх словами, вплив планет люди відчуватимуть протягом усього місяця. До речі, 17 липня очікується ще і місячне затемнення. Ці дві події разом розбурхують всі наші негативні емоції.

Лікарів більше турбує вплив затемнення на здоров’я людей, особливо тих, хто має хронічні захворювання та проблеми із серцем.

«Певні явища так чи інакше впливають на серцево-судинні захворювання, тому ті люди, які знаходяться в зоні ризику, по виникненню інфарктів, інсультів – саме в такі дні і є в зоні ризику», - розповів заступник директора Національного інституту серцево-судинної хірургії Костянтин Руденко.

Як повідомляв УНІАН, вже другого липня жителі Землі зможуть спостерігати астрономічну подію, яка протягом століть наділялась містичним значенням – повне сонячне затемнення.