З'явився гороскоп на серпень / фото СТБ

Астрологічний прогноз на серпень 2019 року дав знаменитий астролог Павло Глоба.

Експерт назвав кілька знаків, для яких серпень може стати відліком до нового та щасливого життя, передає РБК-Styler.

Діва

Кінець літа особливо позначиться на представниках цього знаку. І справа навіть не в отриманні матеріальних благ, все буде набагато серйозніше: в серпні багато Дів нарешті зможуть перебороти свої страхи. У них вийде здобути перемогу над внутрішніми демонами й навчитися брати відповідальність за себе. Якщо Діви зможуть зрозуміти, в чому корінь їхніх проблем, їхнє життя кардинально зміниться.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши найрозумніші знаки Зодіаку

Терези

У серпні 2019 року на Терезів чекає виконання давніх бажань, які перевернуть їхнє життя з ніг на голову. Головне для представників цього знаку бути уважними й не упустити свій шанс. Павло Глоба радить братися за будь-яку справу і не боятися зазнати краху. 

Водолій

У долю Водоліїв в кінці літа втрутиться Місяць. Він, звичайно ж, зможе трохи заплутати думки, але не варто побоюватися божевільних ідей, які підкидає Галактика. Водолії мають повне право сумніватися у правильності своїх вчинків, але саме в такій плутанині вони зможуть піти на якийсь вчинок, який повністю змінить їхнє життя.

Риби

У серпні Риби відчують приплив сил і енергії. Вони зможуть виконувати свою роботу на "відмінно", вкладаючи в неї всю душу. Також на Риб чекає стабільність у фінансовому плані та у любовних справах. Серпень 2019 року - прекрасний час для представників цього знака Зодіаку, щоб приймати важливі рішення.

Раніше астролог Василина Володіна прогнозувала, що липень 2019 року стане вдалим для п'яти знаків Зодіаку.