Гороскоп обіцяє везіння п'яти знакам Зодіаку / фото з відкритих джерел

Астролог Василина Володіна прогнозує, що липень 2019 року стане вдалим для п'яти знаків Зодіаку.

Серед щасливчиків другого місяця літа - Овни, Близнюки, Терези, Скорпіон і Водолії, передає Dialog.ua.

ОВЕН

Овни звикли завжди в усьому бути на коні, щоразу доводячи свою перевагу. У липні нікому й нічого доводити не доведеться. Всі погодяться з тим, що ви перші у всіх сферах. При цьому липень стане чимось на зразок чарівної палички, яка щоразу чудесним чином виконує ваші найзаповітніші мрії. Особливо продуктивним місяць стане у сфері будинку й сім'ї. Можливо, час здійснити переїзд, про який ви вже дуже давно марите.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи назвали головного везунчику серед знаків Зодіаку

БЛИЗНЮКИ

Ще одні везунчики липня – легкі й повітряні Близнюки. Везіння буде особливо яскраво проявляти себе у фінансовій стороні. Близнюкам варто приготуватися рахувати гроші... багато грошей, оскільки прибуток не змусить себе довго чекати. Василина Володіна вважає цей період часом для здійснення вдалих покупок і важливих придбань.

ТЕРЕЗИ

Терезам буде переважно щастити в сфері робочих стосунків. Можливе швидке підвищення, яке ви вже давно перестали вірити. Крім того, якщо ви давно відкладали на потім, намагаючись знайти відповідний час, то смію вас запевнити, цей час уже настав. Беріться за важливі справи й дуже скоро вони обов'язково принесуть свої плоди.

СКОРПІОН

Скорпіонам час вирушати в дорогу, оскільки липень стане часом неймовірних відкриттів і яскравих емоцій. При цьому можлива поїздка, про яку Скорпіони вже давно мріяли. Володіна рекомендує представникам цього знаку Зодіаку сміливо брати відпустку і відкривати для себе нові горизонти.

ВОДОЛІЙ

Водолії – абсолютні везунчики липня. Їм щаститиме в абсолютно різних сферах. Саме в цей період Водолії будуть відчувати неймовірний підйом життєвої енергії. Для того, щоб сил ставало ще більше, астролог рекомендує приділити час занять спортом.

Раніше астролог Хаял Алекперов розповів, що чекає на представників всіх знаків Зодіаку в липні.