31 липня відзначає свій день народження співак Олег Винник. Його річний соляр говорить про те, що найближчий рік стане для нього дуже вдалим. Таку думку висловив у коментарі Влад Росс, зазначивши, що розташування зірок вказує на в цілому сприятливу ситуацію в житті артиста.

Читайте такожУ Олега Винника відповіли, чи йде він у політику

"Олегу Віннику точно не загрожує спад популярності. Швидше, навпаки, його чекає велике щастя, успіх, затребуваність, а також хорошу фінансову ситуацію. У Винника буде багато гастролей, причому не тільки в Україні, але і за кордоном. У нього відкритий будинок закордону, а це значить, що його активніше будуть запрошувати виступати за кордоном. Не виключено, що рано чи пізно він прорве і російський кордон, пише "Главред".

"Завжди говорив і продовжую дотримуватися цієї думки: Винник буде мати грандіозний успіх в країні під знаком Водолія – в Росії! Так що вся слава у нього ще попереду. Юпітер – планета великого щастя і успіху – в гороскопі Олега Винника в знаку Водолія. Тому російські жінки скоро забудуть про свої секс-символи, а будуть "стояти на вухах" через Олега Винника", - сказав астролог.

Як відомо, Олег Винник не афішує своє особисте життя. Хоча все одно стало відомо, що у нього є дружина, яка підспівує йому на концертах, і вже дорослий син.

"Оскільки Венера і Місяць знаходяться в 12-му будинку гороскопа артиста – будинку таємниць, прагнення тримати в секреті своє особисте життя цілком очікувано для Винника. Все пояснюється просто: успіх його сценічної кар'єри залежить від любові жінок "бальзаківського віку", а його сценічний образ ніяк не припускає наявність у нього дружини. Якщо особисте життя Винника буде покрита таємницею, більше жінок його будуть любити", - висловив переконання Влад Росс.

Він додав, що Винник – досить розважливий чоловік.

"Венера та Місяць у нього в Діві. Це і говорить про те, що він розважливий, продумує все наперед і чітко працює на певну конкретну задачу. Для свого іміджу і образу він повинен бути людиною вільною, без сім'ї. - каже експерт - Взагалі, Олег Винник – великий трудоголік. Однозначно можна сказати, що всього в житті, в тому числі слави і успіху, він домігся самостійно, пройшовши через випробування, муки і перешкоди. Він – із тих людей, які "зробили себе самі".

Незважаючи на те, що в гороскопі Винника Сонце в Леві, він не є типовим представником цього знаку Зодіаку, додає експерт:

"Швидше за своєю суттю він – Діва з висхідними Терезами. Тобто в момент його народження сходили Терези, а це - публіка, любов натовпу, а також прагнення людини малюватися перед кимось. Це проявляється в прагненні артиста до слави і любові публіки".

Коментуючи участь співака у виборчій гонці в Аграрній партії Михайла Поплавського, Росс зазначив, що Олег Винник – зовсім не політик.

"Йому ця сфера чужа. Можна навіть сказати так: Винник і політика – це взагалі різні і ніяк не пересічні поняття. Ця людина зовсім не має "вміння", які необхідні для політика: він не вміє брехати і вивертатися. Він завжди говорить те, що думає і відчуває. Тому, коли він говорить, що любить Україну, а Росію вважає ворогом, він абсолютно щирий. Про це говорить опозиція Марса до Урану і в квадраті до Меркурія в його гороскопі. Це – прямий і відкритий чоловік, який трохи темнить зі своїм особистим життям (для конкретної мети), любить славу, але зовсім не прагне до влади", - резюмував астролог.