Особисті цілі, прагнення та інтереси будуть домінуючими в цей час / znaj.ua

Після дуже напруженого липня починається благословенний серпень. Особисті цілі, прагнення та інтереси будуть домінуючими в цей час.

В сприятливому положенні буде знаходитися Венера – планета любові і шлюбу, що зробить серпень кращим місяцем для оформлення відносин і укладення шлюбу. Останній місяць літа буде чудовий у цьому відношенні, особливо його друга половина, говорить відомий український астролог Влад Росс, пише "Главред".

Гороскоп на серпень-2019: щасливчики

Гороскоп на серпень: Діва

Читайте такожАстролог назвавши найкращий і найнебезпечніший день у серпні

Відео дня

Представникам цього знака в серпні буде щастить більше, ніж кому-небудь іншому. Дівам просто "попре". Нові починання, нові можливості і нові доленосні проекти – все це можливо в цей період у Дів. Тому вони можуть сміливо вирішуватися на зміну діяльності і місця роботи, особливо в середині місяця. Багато що вказує на те, що саме 14-15 серпня Дівам потрібно діяти. Я б порадив цьому знаку шукати роботу після відпустки і відпочинку, а саме в середині серпня – у них будуть блискучі можливості і для знаходження нової роботи, і для кар'єрного просування, і для отримання регалій і рангів. Їх чекають вигідні фінансові вкладення і вливання. Все буде чудово у цього знака.

Гороскоп на серпень: Риби

Риб у серпні чекає блискучий успіх в любовних справах. Жінки-Риби можуть зустріти і зав'язати стосунки з мільйонером чи мільярдером. Саме в цей період у Риб може статися сама велика любов за всю історію їхнього життя. Також серпень стане відповідним місяцем для одруження Риб. Крім того, їх чекають спонтанні вдалі подорожі: на море, в гори – та куди завгодно! Рибам багато що вдаватиметься, особливо якщо вони будуть ризикувати.

Гороскоп на серпень: Стрілець

Юпітер почне директний рух у другій половині місяця, і з цього моменту злетять вгору Стрільці. Ця планета керує Стрільцями, бо їх чекає неймовірний успіх, удача і великі можливості. Якщо раніше їм здавалося, що їх життя суцільна "непруха", то тепер все буде чудово. Особливо вдалими і продуктивними будуть далекі поїздки і подорожі, отримання освіти, укладення договорів та проведення фінансових операцій. Все, що пов'язано з дипломатією, веденням переговорів, укладенням домовленостей і вирішення складних ситуацій з бізнес-партнерами, буде складатися блискуче для Стрільців. Єдине – у Стрільців може пустувати печінку.

Гороскоп на серпень: Близнюки

Близнюків також чекає супер-період в серпні. Передусім це стосується навчання, вступу у внз, підвищення кваліфікації. Також вдалими будуть еміграція, переїзди і покупка нерухомості. Крім того, у цей час Близнюки можуть зайняти важливі державні пости. Близнюкам буде везти.

Гороскоп на серпень-2019: лузери

Гороскоп на серпень: Водолій

Найменше в серпні буде щастить Водоліям. Тому що Уран – планета-управитель Водолія – змінить свій рух. Тому всі плани і проекти Водоліїв можуть піти "коту під хвіст". Все може відбуватися зовсім не так, як вони очікували і планували. Наприклад, можливий зрив відпустки, поїздок, важливих контрактів та домовленостей. Також є ризик збанкрутувати, тому Водоліям у серпні краще утриматися від вкладів та інвестицій. Особливо їм варто триматися подалі від операцій з нерухомістю, інакше можна серйозно прогоріти. Єдина рекомендація на цей період для Водоліїв – жити за натхненням і нічого не планувати, тому що все одно все відбудеться з точністю до навпаки. Найсерйозніші психічно і психологічні розлади в серпні можуть бути саме в цього знаку Зодіаку, особливо з проблем на особистому фронті.

Читайте такожКалендар весіль на серпень 2019: астрологи назвали найбільш вдалі для одруження дні

Гороскоп на серпень: Лев

В останній місяць літа Левам доведеться непросто. Їх можуть "кинути" на гроші. Левам потрібно бути на чеку і остерігатися таємних ворогів, оскільки їм можуть поставити підніжку. В їх життя в цей період все золото буде перетворюватися в мідь. Є небезпека стати жертвою шахраїв. Левам краще не залишати свої помешкання без нагляду, тому що найбільший збиток в серпні можуть понести представники цього знака. У них можуть викрасти машину або обчистити квартиру. Левам потрібно убезпечити себе у фінансовому і матеріальному плані.

Гороскоп на серпень: Телець

Оскільки Уран буде розгортатися в знаку Тельця, у представників цього знака настане непростий час в плані грошей. Раптового можуть бути розірвані контракти, які здавалися надійними і довговічними, можуть розсипатися якісь ділові союзи – від Тельців може щось піти. Крім того, погіршиться їх самопочуття, особливо великий ризик застудитися або захворіти на ангіну. Тому варто утриматися від холодних напоїв і триматися подалі від кондиціонерів. Невдало також будуть складатися їх далекі поїздки – можливі ДТП і нещасні випадки.

Гороскоп на серпень: Скорпіон

Як і Тельці, Скорпіони можуть потрапити в якісь катастрофи, нещасні випадки і аварії в серпні. Їх також можуть скинути з посади. Будуть напружені стосунки з підлеглими, загострена ситуація з начальством – в колективі буде складно. Скорпіонам краще перебувати на роботі, інакше їх можуть звільнити або понизити в посаді, поки вони будуть у відпустці – загалом, щось зробити без них і поставити перед фактом. Їм краще перечекати цей непростий час, коли друзі можуть перетворитися на зрадників.

Гороскоп на серпень-2019: нейтральні знаки

Гороскоп на серпень: Овен

У Овнів серпень буде динамічним в любовному плані. Буде безліч амурних пригод і пристрасті. Прийшов, побачив, переміг – це правило буде чітко діяти у Овнів у відносинах з протилежною статтю. Перед ними відкриються великі можливості в плані налагодження особистого життя, любовних відносин, сімейного щастя. Також Овнам буде щастить у грі, особливо в середині місяця. Однак вони можуть потрапляти в неприємні ситуації, пов'язані з минулим життям, наприклад, можуть розкриватися факти їх біографії, про яких Овни воліли б забути, що вони когось "поімєлі", пограбували або вчинили щось ганебне. Неприємні факти будуть спливати назовні.

Гороскоп на серпень: Терези

Двоїста ситуація в серпні складеться у Терезів. З одного боку, у них все буде сприятливо в плані дружби. Їм буде протегувати хтось впливовий. Добре справи будуть йти в любові, родині та шлюбі. З іншого – на початку місяця можливі різного роду нещасні випадки в дорозі та ДТП, особливо 1-5 серпня. Також не раджу Терезам в цей час оформляти якісь папери або домовленості.

Гороскоп на серпень: Козеріг

Сатурн продовжує свій рух по Козерогові, тим самим, з одного боку, зміцнює якісь досягнення цього знака, а з іншого – створює суперечливі ситуації. Наприклад, Козеріг може влаштуватися на нову і, здавалося б, хорошу роботу, але виявиться, що там вчасно не платять зарплату. Тобто навіть при будь-яких позитивних події чи зміни, завжди буде залишатися "ложка дьогтю" і привід для невдоволення. Тому Козерогам потрібно бути консервативними, намагатися "не міняти шило на мило", шукати і ставити перед собою нові цілі. У серпні може статися непоганий особистісний або творчий ріст Козерогів. Вони несподівано можуть написати гарні картини, вірші або організовувати яскраві перформанси. Радив би Козерогам зайнятися своєю самоосвітою, тому що серпень буде сприятливим для цього часом.

Гороскоп на серпень: Рак

Раків може чекати велика удача в справах, пов'язаних з нерухомістю. Можуть бути дуже вдалі покупки, у тому числі великі. Вони можуть купити будинок або квартиру. Але наприкінці місяця можливі нещасні випадки в дорозі, тому потрібно бути обережними, особливо 29-31 серпня. При цьому в серпні у Раків будуть вдалі інвестиції і сприятливою буде ситуація у фінансових справах. Також Раків чекає успіх в любові. А зачаття дітей в серпні матусям-Ракам може принести геніальних дітей.