Гороскоп обіцяє везіння деяким знакам Зодіаку / фото з відкритих джерел

24 серпня рекомендується планувати майбутнє, вирішувати фінансові питання, а також обговорювати і покращувати загальний стан сімейних справ.

Про це розповів астролог Павло Глоба і дав прогноз для кожного знаку Зодіаку на цей день, передає SlovoFraza.

Овен

День складається вдало. Ви впевнені у своїх силах і не боїтеся ризикувати. Це дуже доречно, тому що ви будете займатися абсолютно новими справами, вчитися на ходу. Можна знайти нових союзників, в тому числі – впливових і сильних. З часом вони стануть вашими друзями, якщо зараз ви поведетеся правильно. Не виключені значні грошові надходження. Не виникне проблем в особистих стосунках: ви добре розумієте близьких, вони намагаються в усьому вас підтримувати. Можна обговорювати спільні питання, домовлятися про спільні плани.

Відео дня

Тілець

Нелегко зберігати спокій: емоційний фон цього дня буде досить напруженим, та й приводів для хвилювань виявиться достатньо. На щастя, поруч є люди, які можуть легко підняти вам настрій, розвеселити і порадувати. Можна не просто добре провести час разом, але і зайнятися чимось корисним. Не виключені цікаві пропозиції, що стосуються роботи і бізнесу. Нова справа захопить вас швидко, настрій помітно покращиться. Ви швидко вчитеся всього, що може знадобитися, робите правильні висновки з отриманої інформації.

Близнюки

Ви енергійні, рішучі, безстрашні і абсолютно невтомні. Все це дає шанс відмінно впоратися зі справами, які раніше здавалися майже безнадійними. Можна вийти переможцем із сутички з сильним противником, укріпити свої позиції і залишити суперників далеко позаду. Вірогідні приємні знайомства, але не варто довіряти людям, яких ви бачите вперше: вони можуть виявитися хитрішими, ніж ви думаєте. Ви будете зайняті більше, ніж зазвичай, але все ж знайдете час для того, щоб поспілкуватися з близькими. Знайдеться маса цікавих і приємних тем для розмов.

Рак

Перша половина дня сприятлива для спілкування. Це найкращий час для того, щоб обговорити важливі питання, поговорити про те, через що раніше виникали гарячі суперечки. Навіть недавні суперники стануть на вашу сторону. Не виключено, що  складалися дуже напружено, стануть зовсім іншими – наприклад, романтичними. Друга половина дня проходить в справах, які не можна відкласти, ні доручити комусь іншому. Вони досить нудні. Ви зітхнете з полегшенням, коли з усім розберетеся.

Лев

Відповідний день для того, щоб вчитися і спілкуватися з людьми, чий досвід може бути вам корисний. Ви ставите правильне питання, отримуєте потрібну інформацію і запам'ятовуєте саме те, що може стати в пригоді. З'явиться визначеність у планах на майбутнє, ви зрозумієте, на чому варто зосередитися, а на що не варто витрачати сили. Не виключені розбіжності з близькими, але конфлікту ви не допустите. Швидше за все, вдасться досягти компромісу ближче до вечора. Якщо цього не відбудеться, не хвилюйтеся: всі рішення обов'язково знайдуться трохи пізніше.

Читайте такожГороскоп на вересень: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Діва

Хороший день для спілкування, пошуку союзників. Яскраво проявляються лідерські якості, ви здатні знайти ідею, яка об'єднає дуже різних людей. Не останню роль тут відіграє особиста чарівність: багато хто йде за вами просто тому, що ви їм подобаєтеся. Деякі Діви отримають привабливі пропозиції, знайдуть нову роботу або візьмуть участь у роботі над перспективними проектами. В особистому житті можливі зміни на краще. Не виключено, що ви вирішите нарешті поговорити з коханою людиною про те, над чим довго роздумували.

Терези

Не поспішайте. Ви зможете досягти успіху, якщо будете продумувати кожен крок, не станете говорити все, що спадає на думку, не підете на поводу у людей, які багато обіцяють. Ви намагаєтеся згладити гострі кути, але це виходить не завжди. Близьким може знадобитися ваша допомога. Намагайтеся не відмовляти: те, що ви робите для інших, буде корисно і вам. Несподіване втручання оточуючих у ваші справи спочатку змусить нервувати, а потім виявиться корисним. Ви отримаєте підтримку від людини, від якого не чекали нічого доброго.

Скорпіон

Труднощів і перешкод сьогодні може бути куди більше, ніж зазвичай, але вони не завадять вам досягти успіху. Що від вас буде потрібно – так це наполегливість; без неї ви не зможете отримати навіть скромних перемог. Не всім зрозумілі мотиви ваших вчинків, через це можуть зіпсуватися стосунки з близькими, якщо ви не знайдете час для відвертої розмови про все. Запасіться терпінням. Бажання досягти мети якомога швидше штовхає вас на необдумані вчинки, часом змушує говорити і робити те, про що ви незабаром починаєте шкодувати.

Стрілець

Легкий вдалий день, повний відмінних ідей. Не все, що зараз спадає на думку, можна здійснити негайно; до деяких задумів ви повернетеся пізніше. Не обов'язково діяти поодинці. Спробуйте пошукати союзників. Є шанс зустріти людей, спілкування з якими виявиться цікавим і корисним, а спільна робота – плідною та приємною. Спільна справа може покласти початок романтичній історії. В таких випадках краще не поспішати з проявом ініціативи, а дати подіям розвиватися своєю чергою.

Козеріг

Сприятливий день для роботи. Ви добре справляєтеся і зі знайомими справами, і з абсолютно новими. Часто нестандартні рішення виявляються особливо ефективними, а сміливі експерименти – особливо вдалими. На інтуїцію можна покладатися при вирішенні професійних завдань і там, де йдеться про особисті стосунки. Іноді досить пари слів, щоб вирішити проблему, яка довго не давала спокою. Можливим стає врегулювання давніх сімейних конфліктів. Але тут варто діяти дуже обережно. Не всі готові миритися; декого ваша дружелюбність дратує.

Водолій

Переживання і хвилювання неминучі на початку дня. Ви можете отримати новини, через які доведеться змінити плани, посваритися з давнім союзником, припуститися незначної, але образливої помилки. Не турбуйтеся! Скоро ситуація зміниться на краще, стане ясно, що все у ваших руках. Друга половина дня проходить дуже плідно. Буде шанс досягти найбільш важливих цілей, зробити те, що раніше не вдавалося. Вірте в себе, і ви обов'язково досягнете успіху. На допомогу можуть прийти люди, від яких ви зовсім недавно не очікували взагалі нічого хорошого.

Риби

Складний день. Ви не ладите із собою, тому і знайти спільну мову з оточуючими виявляється набагато важче, ніж зазвичай. До того ж ви часто все ускладнюєте, не помічаєте очевидного, шукаєте друге дно там, де його немає і бути не може. На цей день краще не планувати важливих справ: намагаючись швидше досягти потрібного результату, ви тільки все заплутаєте. Почекайте трохи. Буде можливість трохи відпочити, відновити сили, повернутися до справ, які ви з якоїсь причини змушені були відкласти. Деякі Риби згадають про давні захоплення.