Гороскоп для кожного знака Зодіаку / фото: goloskarpat.info

Гороскоп на сьогодні сповнений несподіванок – як приємних, так і не дуже. Зірки схиляють до того, що емоції раз у раз братимуть гору над логікою, тому уникайте суперечок, і за можливості відкладіть відповідальні справи на потім. День гарний для творчості, самовираження, кохання, нових зустрічей і знайомств, флірту, романів. Проте є велика ймовірність потрапити під вплив іншої людини. Стежте, щоб цей вплив не переріс у залежність!

Підвищений емоційний фон дня забезпечить вам яскравість і щирість почуттів, викликаючи бажання йти у них на поводу, пише 1001goroskop.

Овен

У гороскопі Овна переважатимуть яскраві, сонячні емоції. Єдиний «мінус»: через своє емоційне піднесення, йому буде нелегко займатися побутовими справами, а копітка робота може постраждати через брак у Овна уважності. Зате він прекрасно почуватиме себе там, де життя кипить і вирує! Зірки гороскопу радять йому сьогодні обов'язково сходити в кіно, на виставку, на танці – туди, де Овен зможе і повеселитися, і познайомитися, і себе показати.

Відео дня

Телець

У Тельця буде шанс зіткнутися зі своїм минулим. Це може бути старий фотоальбом або спогади, що несподівано нахлинули. Можливо, що Телець зустрінеться з людиною, яку давно не бачив, захоче відновити старий проект, або випливе на світ стара сімейна таємниця. Іншими словами, якісь події цього дня сягають корінням у минуле Тельця, чи то ностальгічні спогади дитинства, чи то виявлення запорошеного скелета в шафі.

Близнюки

Завдяки своїй комунікабельності, Близнюки зуміють знайти спільну мову з ким завгодно! День наділяє їх харизмою, умінням утримувати увагу співрозмовника й заражати своїм ентузіазмом. Сьогодні їм буде відмінно вдаватися все, що пов'язане з кар'єрою, просуванням, переговорами і спілкуванням. Якщо Близнюки хочуть донести до начальства і колег свою ідею, не проти завести корисні знайомства або навіть зізнатися в коханні, кращого часу для цього не знайти.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких на цьому тижню чекають серйозні неприємності в коханні

Рак

Рак може бути надто безтурботним із грошима! День наділяє його життєлюбством і авантюрною жилкою, через що Рак здатен на непродумані витрати. Його легковажність сьогодні може призвести до непотрібних покупок, кидання грошей на вітер. Крім того, Рак може стати легкою здобиччю шахраїв. Зірки гороскопу радять Раку відкласти всі витрати та маніпуляції з фінансами на інший день.

Лев

Справи у Лева просуватимуться легко, ніби самі собою! цього дня Лев здатен жартома обходити всі перепони, а якісь складнощі й зовсім подолає, навіть не помітивши. Багато в чому це заслуга інтуїції Лева – вона у нього на висоті, а також гарного настрою і сонячного ставлення до життя. Адже не секрет, що перед позитивним настроєм пасують будь-які труднощі. У Лева ж сьогодні, як обіцяє його гороскоп, цього настрою вистачить на все і на всіх!

Діва

Діва буде сповнена суперечливих емоцій, які здатні охопити її з головою! Вона б і рада не піддаватися, але зробити це буде складно. Через це рішення Діви можуть виявитися несподіванкою навіть для неї самої. Якщо Діва не хоче, щоб її імпульсивні кроки призвели до помилок, їй необхідно весь сьогоднішній день тримати себе в руках, заспокоюючи і зводячи нанівець свої раптові пориви.

Терези

Зірки гороскопу обіцяють: мрії і фантазії Терезів будуть настільки яскравими, що здатні впливати на реальність! Зірки радять їм сьогодні не просто витати в хмарах, а зробити це з користю. Щоб їхні мрії збулися, Терезам необхідно як слід на них зосередитися. Візуалізуючи бажання, Терези, підвищать шанс того, що вони з часом здійсняться. Що це: чари, самообман або просто потрібний настрій? Якщо Терези не спробують, то так і не дізнаються цього.

Читайте такожАстролог назвавши головних щасливчиків вересня

Скорпіон

Скорпіону просто необхідно дізнатися чи спробувати щось нове: його допитливість не знає меж! Найкраще йому будуть вдаватися навчання і наукова праця, на дозвіллі ж Скорпіону варто заповнити якісь прогалини у своїх знаннях або досвіді. Навіть готуючи вечерю, Скорпіон може відступити від звичних рецептів. Крім того, Скорпіон підкорить кого завгодно своїм амплуа прекрасного співрозмовника – сьогодні він налаштований більше слухати, ніж говорити.

Стрілець

Зірки гороскопу віщують Стрільцю море спілкування! Навіть якщо він не буде до цього прагнути, доля, найімовірніше, змусить Стрільця відкритися світу і людям. Втім, піддавшись цьому пориву, Стрілець не пошкодує: саме сьогодні його чекають знайомства та зустрічі, які можуть виявитися досить ефективними. Можливо, Стрілець натрапить на багатообіцяючу ідею, зав'яже корисні знайомства, а може, романтична зустріч виллється в справжнє кохання.

Козеріг

Яку б мету не ставив перед собою Козеріг, він має всі шанси до неї наблизитися. У його гороскопі на сьогодні будуть переважати рішучість, переконаність у своїй правоті і величезна внутрішня сила. Завдяки цим якостям, Козеріг здатен будь-яку ситуацію обернути на свою користь. Тож якщо Козеріг давно виношував якісь плани, зірки закликають його почати діяти – сміливі люди самі творять свою долю!

Водолій

У Водолія будуть загострені всі органи почуттів. Зірки гороскопу радять йому скористатися цим, щоб отримати справжнє задоволення від таких простих речей, як музика, кіно, хороша їжа або ж ніжний дотик улюблених рук. У товаристві коханої людини Водолію сьогодні буде добре, як ніколи! Крім того, його інтуїція теж обіцяє бути на висоті, застерігаючи Водолія від помилок і допомагаючи цінними порадами.

Риби

Риби можуть відрізнятися зайвою категоричністю, бачачи світ лише в чорно-білих тонах, ніби третього не дано! Їхня категоричність і вимогливість навряд чи припадуть до душі оточуючим. Сьогодні Рибам варто бути терпимішими до людей та їхніх недоліків. Зірки гороскопу радять їм сходити в картинну галерею або на виставку квітів, щоб згадати: світ складається з півтонів і найрізноманітніших фарб!