З'явився гороскоп багатства / фото УНІАН

Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, до яких гроші "йдуть" самі.

Саме представники цих знаків, за словами Глоби, з грішми на "ти" і знають, як залучити грошове благополуччя у своє життя, повідомляє Диалог.UA.

Овен

Представники цього зодіакального сузір'я - справжні щасливчики у фінансових справах. Безперечно, вони наполегливі й працелюбні, але везіння - їхня головна риса. Плюс до того вони люблять ризикувати, що при їхньому везінні й ризиком-то не назвеш. Овни вкладають кошти у проекти, від яких інші тікають, як чорт від ладану, а потім кусають лікті, дивлячись на те, як Овни пожинають плоди.

Відео дня

Козеріг

Козероги вміють не тільки примножувати, але й берегти вже отримане. Поки інші витрачають, вони копієчку відкладають. При цьому назвати Козерогів скнарами теж складно. Вони піклуються про своїх близьких, але уважні до витрат, тому всі покупки Козерогів мають сенс. Нічого зайвого не витрачається, тому ті, у кого гроші йдуть, немов пісок крізь пальці, постійно дивуються Козерогам.

Скорпіон

Багато хто називає Скорпіонів твердолобими. Вони ставлять собі за мету розбагатіти й всі свої сили пускають на реалізацію задуманого, і часто досягають колосальних успіхів. Негативним моментом такого успіху можна назвати те, що в гонитві за багатством Скорпіони нерідко використовують принцип "перемога будь-якою ціною". Це коли на шляху до добробуту вони йдуть буквально по головах, так, і про своїх близьких теж часто забувають.

Раніше відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні зміни на любовному фронті.