Гороскоп на понеділок для кожного знаку Зодіаку / фото: 10deals.in

16 вересня зірки гороскопу обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров’ям. День схиляє до товариськості й легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом з близькими або друзями. Сьогодні вам буде як ніколи легко керувати емоціями – як своїми, так і чужими.

Це хороший день для нових знайомств (у тому числі романтичних), які згодом можуть перерости в щось більше, пише 1001goroskop.

Овен

Ситуація вимагатиме від Овна взяти ініціативу в свої руки! Навіть якщо зазвичай це йому не властиво, 16 вересня він відчує в собі потребу приймати рішення і нести за них відповідальність. Найцікавіше, що оточуючі спокійно поступляться Овну пальмою першості. Для Овна ж це буде відмінний шанс показати всім, а заодно і собі самому, що він здатен на багато що.

Відео дня

Телець

16 вересня оточуючі можуть намагатися маніпулювати Тельцем! Хтось спробує скористатися своїм становищем, зв’язками або особистим шармом для того, щоб втягнути Тельця в свої ігри. Піддавшись цьому впливу, Телець згодом пошкодує – це може вдарити по його репутації. Тому сьогодні йому слід твердо стояти на своєму і триматися подалі від людей, які його використовують.

Близнюки

Близнюкам 16 вересня будуть важко даватися будь-які справи, де від них вимагається здатність логічно мислити. Зате Близнюки будуть легко, як за помахом чарівної палички, входити в контакт з іншими людьми, заражаючи їх своїми ідеями та емоціями. Крім того, вони гостро відчуватимуть фальш, завдяки чому Близнюків сьогодні можна використовувати в якості справжнього детектора брехні!

Читайте такожАстролог назвав три найбагатші знаки Зодіаку

Рак

Зірки гороскопу радять Раку виділити час на знайомство з методиками кар’єрного, професійного чи особистісного зростання. Книги на цю тему знайти неважко. Навіть якщо Рак зазвичай ставиться скептично до подібної літератури, 16 вересня йому варто її вивчити або ж змиритися зі своїм нинішнім становищем. Взявши на озброєння хоча б деякі поради, Рак досягне успіху.

Лев

Сьогодні Лев здатен виявитися центром тяжіння будь-якого колективу! Для того щоб домогтися потрібного результату, Льву достатньо використати свою харизму – відмовити йому не зможе ніхто. Втім, сьогоднішня популярність може обернутися для Льва і зворотнім боком: упродовж дня можлива ситуація, коли його буквально розриватимуть на частини!

Діва

Діва відчуватиме себе в ролі ляльковода, який маніпулює людьми. 16 вересня Діва здатна скеровувати дії оточуючих у потрібне їй русло. Для цього вона може задіяти зв’язки, натяки, обіцянки, чутки. Втім, якщо все це не спрацює, Діва сьогодні все одно візьме своє, але вже більш простими шляхами: проявивши наполегливість і вміння переконувати.

Терези

16 вересня – рідкісний день, коли в суперечці Терезів з оточуючими дійсно може народитися істина. Але краще все-таки не сперечатися, а обговорювати, причому все що завгодно. Сьогодні ніщо не зможе дати Терезам такий заряд бадьорості, свіжих ідей і бажання діяти, як хороший мозковий штурм! Разом із однодумцями Терези можуть сміливо братися за вирішення будь-якого завдання – вироблена цього дня стратегія виявиться дуже успішною!

Скорпіон

Скорпіону 16 вересня буде потрібно проявити терпіння і розуміння щодо людини, якій необхідна його допомога, підтримка чи порада. Витративши на це свій час, Скорпіон не пошкодує, навпаки, сьогодні йому до душі відчути себе в ролі наставника. Адже і він колись знав і вмів не все, так чому ж тепер не допомогти тому, хто потребує його керівництва і життєвого досвіду?

Читайте такожАстролог розповів, яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить у 2020 році

Стрілець

Важко втриматися від спокуси покомандувати кимось із близьких або навіть звалити на них частину своїх прямих обов’язків. Втім, сьогодні це може вийти само собою – ситуація складеться так, що Стрілець постане перед вибором: або не впоратися з повним обсягом завдань, або безцеремонно «припрягти» до них ще когось.

Козеріг

16 вересня відчуття теплоти і взаємовиручки здатне породити у Козерога почуття, що він і люди, які його оточують – одна велика сім’я! Такий благодушний настрій неминуче відіб’ється на поведінці Козерога: він буде більш душевним і відкритим у спілкуванні, ніж зазвичай. Противитися його чарівності оточуючим буде майже неможливо: сьогодні Козеріг здатен навіть своїх затятих супротивників перетворити на кращих друзів!

Водолій

Сьогодні раптова товариськість Водолія здатна обернутися приємними дивідендами. Можливо, йому вдасться сяйнути знаннями перед оточуючими або ж зав’язати багатообіцяюче знайомство. Водолію 16 вересня не варто стримувати свій потік красномовства. Звичайно, бажання всмак поговорити вітається далеко не завжди, проте сьогодні – приємний виняток з цього нудного правила.

Риби

Сьогодні впродовж дня у Риб можуть відбутися цікаві зустрічі і знайомства, які вплинуть на їхнє подальше життя. Втім, яким саме виявиться цей вплив – позитивним або не дуже – залежатиме вже від них самих. Тому зірки гороскопу радять їм про всяк випадок обрушувати на співрозмовників весь запас своєї природної чарівності. Благо чого-чого, а чарівності у Риб сьогодні буде в надлишку.