Астрологи дали прогноз на тиждень, 16-22 вересня / msn.com

З'явився гороскоп на тиждень, 16-22 вересня, для всіх знаків Зодіаку.

Скорпіонам пощастить в особистому житті, а Ракам — на роботі, йдеться в астропрогнозі "Фактів".

ОВЕН. Направте свої зусилля на те, щоб завести потрібні ділові контакти та отримати доступ до джерела достовірної інформації — від цього значною мірою залежить ваше фінансове становище. Не дуже довіряйте випадковим знайомствам.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Завдяки спокою, терпінню й такту зможете домогтися бажаного без особливих зусиль. Майбутній період сприятливий для тих, хто готовий пожертвувати особистими інтересами заради великої мети. Уважно розглядайте пропозиції, що вам надходять.

БЛИЗНЮКИ. Віра в себе — перша умова подальшого просування. Нові знайомства, цікаві зустрічі гарантовані вам, тож налаштуйтеся на спілкування і готовність піти на компроміс. Ні в чому собі не відмовляйте під час відпочинку.

РАК. У важливих питаннях покладайтеся виключно на власну інтуїцію, ігноруючи поради оточуючих. Проявивши цілеспрямованість і рішучість, досягнете бажаного. Ваші здібності, професіоналізм будуть гідно оцінені.

ЛЕВ. Чіткий план дій на найближче майбутнє допоможе зорієнтуватися у непростій обстановці та уникнути усіляких помилок і непорозумінь. За можливості варто убезпечити себе від зустрічей і контактів, які не обіцяють ніякої вигоди.

Читайте такожАстролог назвав три найбагатші знаки Зодіаку

ДІВА. Не чекайте похвали за свою роботу — її не буде. Однак це не означає, що можна розслабитися і кинути справу, якій ви віддані всією душею. Незабаром ситуація стабілізується, і ви обов'язково отримаєте винагороду за свою працю.

ТЕРЕЗИ. Ризик — благородна справа, в чому зможете переконатися найближчим часом. Чітко усвідомивши, що заважає вашому розвитку, зумієте викорінити негативні риси характеру і зрозуміти, як слід поводитися. На ліпше зміняться стосунки з оточуючими.

СКОРПІОН. Приємні зміни в особистому житті не можуть не радувати, тож налаштуйтеся на все найкраще. Маєте всі шанси для того, щоб стати лідером на службі. До перешкод, які, звісно, будуть виникати на шляху, слід ставитися по-філософськи.

СТРІЛЕЦЬ. Різка зміна діяльності досить імовірна, але це не стане для вас неприємним сюрпризом. Замість напруги прийде легкість, і у вас немов відкриється друге дихання. Зумієте справити враження на тих, хто давно викликає у вас симпатію.

КОЗЕРІГ. Приємні зустрічі будуть сприяти підвищенню вашої самооцінки. Займіться освоєнням якогось нового справи. Це дозволить розширити ваш кругозір. Проявіть відвертість у розмові з малознайомими людьми, але не поспішайте приймати їхні слова за чисту монету.

ВОДОЛІЙ. Отримавши привабливу пропозицію, подумайте, чи потрібно вам вплутуватися у подібні ситуації. Взагалі, всі ваші рішення повинні бути не тільки усвідомлені, але й прораховані до дрібниць. На службі зумієте згладити будь-яку конфліктну ситуацію.

РИБИ. Ваші душевні й матеріальні витрати не повинні бути витрачені даремно, тому розраховуйте свої сили й можливості. Не поспішайте висловлювати свою точку зору, особливо, якщо хочете зробити це в дуже різкій формі.