З'явився гороскоп на жовтень 2019 / slovofraza.com

Емоції, самореалізація, міжособистісні стосунки — ось три сфери, з якими пов'язані основні події жовтня.

Про це розповіла астропсихолог Юлія Берегова і дала прогноз на жовтень 2019 для кожного знаку Зодіаку, передає Liza.ua.

Овен

Тримайте курс на творчість і практикуйте нестандартний підхід, оскільки робота в жовтні принесе більше задоволення. Не будьте різкими з колегами — вони запам'ятають образу. І не тримати камінь за пазухою, краще направити негативну енергію в потрібне русло. Надайте допомогу батькам або друзям.

Відео дня

Тілець

Жодних потрясінь наступний період не обіцяє. У кар'єрі рух буде суто горизонтальним, в рамках ваших звичайних повноважень. Затьмарити картину можуть плітки за спиною. Приділяйте час своєму організму та його найважливішим потребам — відпочинку і сну.

Близнюки

Запорука успіху в жовтні — широта поглядів. Навіть рухаючись второваною стежкою, озирайтеся навколо і відзначайте деталі. Можливо, потім, виламуючи якісь двері, ви вчасно зупинитеся і згадаєте, що вони легко відчиняються в інший бік. Намагайтеся не робити поспішних висновків про роботу колег.

Рак

Не час розслаблятися і тим більше задкувати. Розраховувати доведеться тільки на себе. Хочете, щоб все було зроблено якісно? Ви знаєте, що місія здійсненна, тож приступайте. Стосунки з близькими та партнерами періодично будуть загострюватися, проявляйте терпіння і мудрість. Приділіть увагу своєму здоров'ю.

Лев

Надмірно суб'єктивна оцінка людей і подій, помножена на горду левину вдачу, може стати причиною прикрих помилок. Впоратися допоможуть друзі і родичі, готові дати вам випереджальну пораду і розкрити очі на справжній стан речей. Не відмовляйтеся від допомоги й поради професіоналів.

Читайте такожГороскоп на 19 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому астрологи обіцяють успішний день

Діва

Типовим представникам знаку весь місяць доведеться балансувати на межі, причому як в любовних стосунках, так і в робочих. Трохи більше висловлених сумнівів чи критики — і ось вже мир порушений. Звичайно, в підсумку ви дійдете висновку, що мовчання — золото, і це найкраща стратегія. У кінці місяця вам можуть запропонувати нову посаду.

Терези

Жовтень може виявитися місяцем, повним хвилювань. Непорядна поведінка ділових партнерів, безглуздий збіг обставин — все можливо. Але якщо налаштуватися на краще, набратися терпіння і проявити деяку вибірковість у спілкуванні, проблеми вирішаться швидко.

Скорпіон

Жовтень не розташовує до авантюр. І неважливо, що пропозиції виходять від надійних партнерів і друзів — падати у фінансову прірву доведеться разом. З близькими дійте м'яко: спроби силою змусити їх танцювати під вашу дудку загрожують лише погіршенням стосунків. Надайте близьким свободу дій, дозвольте їм вчитися на своїх помилках. У середині місяця можливі ділові знайомства, зустрічі з давніми подругами й приємні поїздки за місто.

Стрілець

У коханні чекайте хвилювань — доведеться пройти вогонь, воду і мідні труби. Але варто вам з партнером відкинути підозрілість і прискіпливість і почати заново зводити будівлю злегка втрачених почуттів по цеглинці, як ви одразу отримаєте шанс на безхмарне майбутнє. Головне — не чекати з моря погоди, проявляйте ініціативу.

Козеріг

Динамічний, але двоїстий період. Ви повні рішучості для впровадження в життя нових ідей. Але починати з нуля не варто, набагато більший успіх принесуть вже наявні проекти. Ось їх і модернізуйте! У близьких стосунках виражайте почуття відкрито, не стримуйте їх. Якщо хочете, щоб партнер приділяв більше уваги, говоріть про це відкрито, без натяків. Впевнені, ви зможете розповісти про свої бажання й отримаєте не тільки очікуваний результат. Чекайте приємних сюрпризів!

Водолій

Ареною основних подій стане ваш дім, який доведеться старанно охороняти. Втисніть у підлогу педаль терпіння, щоб витримати всі бурі-урагани, які пронесуться над головою. У відповідь на закиди не обіцяйте партнеру раю земного. Разом займіться налагодженням побуту — праця об'єднує. Але не сильно захоплюйтеся. Відпочинок теж потрібно планувати.

Риби

Головне жовтневе завдання — навчитися вчасно відпускати ситуацію. Звичайно, вашою першою реакцією на проблему буде опір, спроба розрубати гордіїв вузол з наскоку або випробувати тривалу облогу. Однак обставини виявляться сильнішими, і з цим доведеться миритися. Піддайтеся, і ви виграєте битву. Все просто, іноді, щоб отримати бажане, потрібно перестати за нього боротися.