З'явився прогноз астрологів на жовтень 2019 / фото sakha.ru

Труднощі в жовтні 2019 зустрінуться на шляху у більшості знаків Зодіаку. Астрологи радять всім зберігати свої життєві принципи незмінними й не ризикувати.

Про це йдеться в гороскопі на жовтень 2019, передає SlovoFraza.

Овен

Весь місяць на представників цього Знаку чекають неприємності у фінансовій сфері. Астрологи рекомендують почекати з покупками й уникати авантюр. Не варто давати гроші в борг й ухилятися від роботи.

Відео дня

У жовтні на них чекають нові знайомства і вирішення давніх суперечок і конфліктів. Особисте життя піде новим, більш сприятливим шляхом.

Тілець

Сприятливими та розміреними виявляться тільки перші сім днів жовтня. Потім їм буде складніше приймати важливі рішення, з'явиться невпевненість, а також швидше будуть вичерпуватися сили й енергія. На початку жовтня життя Тільців може різко змінитися.

Близнюки

Весь місяць буде дуже стабільним й ідеальним для будь-якої роботи, будь-яких справ. Особливу увагу астрологи приділяють першому тижню жовтня, який буде дуже неординарним. Планети будуть дуже активними, тому всі основні зміни можуть відбутися в період з 1 по 7 число.

Рак

У Раків очікується енергетичний спад. Він буде несильним, тому відновити баланс допоможуть прості методики типу арт-терапії та відпочинку. Ракам необхідно навчитися диференціювати час, відведений роботі та відпочинку, щоб уникнути перевтоми. На вихідних у жовтні краще проявляти більше фізичної активності, бути в тонусі. У цілому жовтень стане часом розстановки пріоритетів.

Лев

У Левів очікується підвищена витрата енергії. Цим людям захочеться більше спілкуватися з оточуючими, більше працювати, втілювати свої бажання в життя. Деякі проблеми з емоціями і настроєм будуть у кінці жовтня — приблизно з 23 числа.

Читайте такожМолодик у вересні 2019: що не можна робити, як він вплине на кожен знак Зодіаку

Діва

Дівам варто зосередитися на особистих справах у перший тиждень місяця — приблизно до 7 жовтня. Потім астрологи радять подумати про сім'ю, друзів, батьків і свій дім. Щоб покращився настрій і з'явився ентузіазм до роботи, до творчості, до фізичних навантажень, можна оновити інтер'єр, зробити перестановку меблів. У жовтні не можна кидати справи на півдорозі до успіху, дозволяти страху керувати собою.

Терези

У перші сім днів жовтня енергетика зірок і планет буде максимально сприятливою для зміни іміджу, оновлення гардеробу. Новий образ надихне Терезів, підвищить їхню впевненість у собі. Після 8 числа важливо буде зосередитися на виконанні обов'язків і роботи. Астрологи радять цим людям не покладатися на допомогу оточуючих, а намагатися вирішувати все самостійно.

Скорпіон

Скорпіонам варто сфокусуватися на любовній сфері: на пошуках або на зміцненні наявних стосунків. Скорпіони можуть зустріти на своєму шляху нових друзів, однодумців і просто приємних людей, які надихнуть їх на якісь важливі вчинки. У середині жовтня можна очікувати перепади настрою, через які можуть початися проблеми.

Стрілець

Ризикувати та займатися незвичайними справами можна у період з 10 по 16 число, коли планети й зірки будуть дуже активними. В інші дні місяця краще бути більш консервативними, обережними та обачними. Зірки зроблять Стрільців більш імпульсивними й нервовими, але разом з тим у представників цього знаку зросте потреба в спілкуванні.

Козеріг

Це буде непростий місяць для Козерогів. На них очікують енергетичні проблеми практично з перших днів. Підвищити настрій допоможуть нові знання, поїздки, зміна обстановки. Інколи події розвиватимуться дуже стрімко, тому доведеться зберігати увагу до деталей. Можливі непередбачені проблеми на особистому фронті. Неприємних дрібних сварок краще уникати.

Водолій

У цілому весь місяць для Водоліїв буде дуже стабільним, якщо порівнювати з іншими знаками Зодіаку. Змінити життя на краще допоможе творче мислення. Корисно буде помріяти, подумати про щось хороше і приємне. У жовтні можна як слід відпочити, змінити обстановку. Можливі невеликі конфлікти на роботі та вдома, але вони будуть швидко "розчинятися".

Риби

Це продуктивний місяць, але він не буде позбавлений проблем, адже Венера стане дуже деструктивною. В спілкуванні з людьми варто частіше йти на компроміси, бути більш дипломатичними. Що стосується грошей, то тут у Риб особлива перевага, оскільки їхні творчі здібності на початку місяця сильно зростуть. Приймати незвичайні рішення стане трохи простіше, так само як і шукати розв'язання нестандартних проблем. Період з 1 по 7 жовтня сприятливий для різних покупок. Після 7 числа краще бути обережнішими з витратами.