Названі щасливчики листопада / фото rabstol.net

Гороскоп 2019 підкаже, для яких знаків Зодіаку листопад стане переломним місяцем. Представники цих сузір'їв зможуть істотно поліпшити фінансове становище, просунутися у кар'єрі, а також знайти гармонію в любовній сфері.

Астролог Павло Глоба виділив чотири знаки Зодіаку, яким з початку останнього місяця щаститиме, передає From-ua.

Близнюки

Близнюки з перших чисел листопада відчують неймовірний приплив позитиву, адже на роботі все нарешті зрушиться з мертвої точки, й у них з'явиться реальний шанс отримати вищу посаду. А разом з підвищенням Близнюки зможуть поправити своє фінансове становище.

Відео дня

А друга половина місяця пройде під знаком любові. Стосунки Близнюків зможуть вийти на новий рівень, а самотні представники знаку можуть зустріти "ту саму людину".

Читайте такожАстролог назвав найбільшого зрадника серед знаків Зодіаку

Лев

Для Лева перші дні листопада стануть чудовим часом для початку нових проектів, які до кінця місяця принесуть вагомі плоди у вигляді тугого гаманця. Тим не менш астролог попереджає, що слід бути обережними з новими партнерами - серед них можуть бути шахраї.

Крім того, Павло Глоба радить Левам не забувати про сім'ю, оскільки близькі можуть почати ревнувати до роботи. Але вже до кінця місяця в життя Льва прийде спокійний гармонійний період.

Козеріг

З початку місяця та до двадцятих чисел листопада на роботі у Козерога все буде ладитися. У цей період можливі успішні ділові зустрічі, нові знайомства. Крім того, це чудовий час для подорожей. Астролог впевнений, що листопад пройде для Козерога під знаком успішності та стабільності.

Але в кінці листопада варто уникати агресивно налаштованих людей, які можуть внести розлад у життя Козерога. Також в останні дні осені можливі з'ясування сімейних стосунків.

Водолій

Для Водолія листопад буде насичений цікавими подіями. Випаде можливість просування у кар'єрі, знайомство з впливовими людьми. Але при цьому ймовірні також і дрібні сварки з колегами, на які Водолію не варто звертати багато уваги.

Астролог радить Водоліям правильно розраховувати свої сили й можливості, а також закликати себе до самодисципліни, і тоді все у них вийде. А ось метання, вагання й сумніви навряд чи до чогось доброго не призведуть.

Раніше з'явився східний гороскоп на 2020 рік. У цілому наступний рік астрологи називають досить небезпечним і неоднозначним не тільки через те, що стихія металу не дуже добре поєднується зі Щером, але й через те, що він буде високосним.