З'явився гороскоп на рік Щура / rsute.ru

Згідно зі східним календарем, кожен рік проходить під заступництвом різних тварин-талісманів. У 2020 році на зміну їм прийде білий металевий Щур.

У цілому 2020 рік експерти називають досить небезпечним й неоднозначним не тільки через те, що стихія металу не дуже добре поєднується зі Щуром, але й через те, що він буде високосним, передає SlovoFraza.

Гороскоп 2020: сфера фінансів та роботи в рік Щура

Очікується сприятливий період для фізичної роботи. Тим, хто займається інтелектуальною працею, експерти рекомендують проявляти кмітливість, бути трохи хитрішими й не розповідати нікому про свої плани.

Відео дня

Важливо розуміти, що у високосний рік можуть відбуватись непередбачувані події, яких ніхто не очікує. Саме в такі періоди варто активізуватися й брати ініціативу в свої руки. У деяких життєвих ситуаціях доведеться проявити хоробрість та лідерські якості. Щур схиляє до егоїзму, тому необхідно боротися з цією якістю, допомагати оточуючим.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким пощастить цього тижня

2020 рік ідеальний для дорогих покупок, але краще планувати заздалегідь. Обережність у такий час зайвою точно не буде. Щур допомагає людям ставати більш далекоглядними, а стихія Металу — терплячими. Тому перед важливою угодою або купівлею краще не поспішати, а перевіряти інформацію кілька разів.

Гороскоп на 2020 рік: кохання та стосунки

Щур — символ кохання й уваги. Проблема в тому, що не завжди в такі періоди увага окупається сповна. Деякі люди можуть не помічати добра, яке для них роблять, ігнорувати симпатію з боку оточуючих. Нові знайомства у 2020 році будуть складними. Людині доведеться прямо говорити про свою симпатію, тому що натяків вона, швидше за все, не зрозуміє.

Будувати нові стосунки у рік Щура краще не взаємній довірі. Ця тварина-талісман не любить, коли люди щось приховують один від одного. Потрібно бути гранично чесними, щоб це кохання виявилося щасливим і довговічним.

Тим, хто вже перебуває у шлюбі або в довгострокових стосунках, бажано не забувати про приємні сюрпризи для другої половинки. Це не обов'язково повинні бути матеріальні речі: прекрасно підійде незапланована романтична вечеря, спільні приємні справи, зустрічі з близькими, вечірні посиденьки.

Зустріти нового друга в рік Щура буде вкрай важко. Цей високосний рік може підкинути вам недоброзичливців, які будуть маскуватися під друзів. Будьте обережними, не довіряйте малознайомим людям. Стихія Металу зробить людей холоднішими й менш товариськими, тому спілкування в такі періоди налагоджується дуже повільно.

Настрій та здоров'я в 2020 році: прогноз астрологів

Настрій буде постійно змінюватися через енергетичний дисонанс. Щур оптимістичний, але у високосний рік, та ще й при впливі стихії Металу, чекати спокою не варто. Чорні й білі смуги можуть постійно змінювати одна одну, тому що оптимізм буде то з'являтися, то зникати. Що стосується здоров'я, то в цьому плані 2020 рік має всіх нас порадувати. Експерти рекомендують бути якомога активнішими, займатися спортом, вийти із зони комфорту. Це покращить настрій і самопочуття.