З'явився гороскоп на 27 жовтня / milliyet.com.tr

З'явився астрологічний прогноз на сегодня, 27 жовтня, для всіх знаків Зодіаку.

27 жовтня астрологи радять поберегти сили й не піддаватися бажанню знову почати сварку. Не рекомендується також починати нові справи або намагатися різко переломити хід подій.

Овен

27 жовтня багато Овнів опиняться в небезпечній ситуації. Якщо атмосфера напружена, вам краще не провокувати оточення (втім, як і їм вас). Не варто "сипати сіль на рану" партнерові, якщо він гнівається. Важливо уникнути суперечки вранці. Небажано сегодня продовжувати сварку, краще використовувати будь-який шанс проявити великодушність і піти на поступки.

Відео дня

Телець

Для Тельців 27 жовтня пролетить у вимушених клопотах, викликаних сьогоднішніми подіями. Атмосфера аж до вечора залишиться гнітючою. Сьогодні можлива нервозність, спроба терміново виправити помилку або усунути заподіяну шкоду. У взаємодії з людьми потрібен баланс принциповості та ввічливості. Нові кроки краще відкласти: сьогодні на вас чекає оригінальний поворот. Не варто відмовлятися від перемовин.

Близнюки

27 жовтня стане насиченим, але цілком безпечним для обережних Близнюків, які не стали випробовувати долю, врахували позицію сил і вирішили спостерігати за чужою грою, не беручи участь у ній. Азартні активні Близнюки сьогодні святкуватимуть нелегку перемогу або заліковуватимуть рани після похвальної, але невдалої спроби. Можна розраховувати на моральну підтримку.

Рак

Для Раків 27 жовтня буде нервовим. Неспокійна атмосфера може аж до ночі панувати в будинку, у сімейних чи партнерських відносинах, у будь-яких справах, що забрали у вас багато сил. Можливо, сьогодні доведеться розгрібати наслідки якихось робіт, сварки, гострої боротьби. Великий ризик принципової невдачі, але «підсолодять пігулку» позитивні побічні ефекти. Наприклад, можливість швидко залікувати травму або заповнити дефіцит.

Лев

Завтра у Левів є можливість вплинути на події у своєму оточенні, але може не бути бажання. Найбільш близько до серця сприйматимете проблеми, пов'язані з вашою родиною, приватними справами, особистим майном, сусідів. 27 жовтня вам не доведеться вибирати напрям і стиль дій: за вас це зроблять обставини. Але у ваших силах внести в будь-яку гостру ситуацію нотку оптимізму.

Діва

Сьогодні зірки не радять Дівам форсувати події. Також безперспективні спроби почати щось з нуля і різко повернути в інший бік хід подій. Вже в понеділок історія матиме інше забарвлення, а 27 жовтня вам краще зробити своєю головною метою мінімізацію збитків. Не посилювати проблему значно важливіше, ніж терміново дати справі новий напрямок.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекають невдачі в листопаді 2019 - прогноз астролога

Ваги

27 жовтня Терезам варто зменшити темп і обережніше потурати своїм імпульсам, інакше в особистому житті виявиться більше поразок, ніж перемог. Сьогодні можливі різкий занепад сил, негативна віддача від навантажень, травми, біль, дратівливість. Акцент на світі або війні зараз ставите ви. Важливо прийняти реальність, врахувати не лише свої права, потреби, амбіції й благі наміри, але й руйнівний ефект своїх дій.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам варто звести до мінімуму (а краще до нуля) будь-яку ініціативу. Також не рекомендуються участь у спільних справах і зайвий ентузіазм у розв'язанні чужих проблем. Урешті, саме ви ризикуєте взяти на себе основний удар: чи небезпека, чи формальна відповідальність або супутній момент морального вантажу. 27 жовтня виняток доведеться зробити для найближчих людей і найбільш важливих проектів.

Стрілець

27 жовтня Стрільці легко піддаються спортивному азарту і включаються у напружені події, зокрема – колективні. Сьогодні багато Стрільців візьмуть участь у справах групи, у соціальних та політичних подіях, у жорсткій небезпечній грі. Якщо ви не надміру активні, зірки застерігають вас від ведмежої послуги друзям і соратникам: у результаті вашого ентузіазму можуть серйозно постраждати саме вони, а не ви.

Козеріг

Козерогами аж до ночі правитиме страх втратити досягнуте. 27 жовтня буде природним бажання утриматися на вершині, обійти конкурентів. Важливо не йти по головах, залишатися дипломатом. Завтра справедлива врівноважена тактика допоможе вам не тільки зберегти позиції, але й отримати побічну вигоду, наприклад, попуст чи якесь право. Але бонуси рано пускати в хід, для цього повинні бути відповідні обставини.

Водолій

Завтра Водоліям буде цікаво взяти участь в авантюрі. Пригода може бути примусовою, особливо, якщо ви заручник ситуації, маєте мало прав, перебуваєте в дорозі або на чужій території. На щастя, навіть далеко від звичних умов ви зможете розраховувати на хвилини удачі. Якщо немає попуску з боку закону, на вас чекає допомога друзів, чиєсь заступництво або просто пощастить.

Риби

Завтра зірки наполегливо радять Рибам утриматися від будь-яких ініціатив та зайвої метушні. 27 жовтня аж до ночі небезпечні не тільки починання з нуля, але і спроби переінакшити події, не тільки особиста, але і парна (колективна) активність. Навіть у рутинних процесах зростає ризик прикрих поразок, підвищується ймовірність дрібних травм або загострення давніх розбіжностей. Не варто вирушати в дорогу.