Серед щасливчиків - три знаки Зодіаку / slovofraza.com

Гороскоп від Павла Глоби на цей тиждень, 4-10 листопада, допоможе деяким знакам Зодіаку спіймати удачу за хвіст та стати більш продуктивними на роботі, в домашніх справах, у коханні.

Цей тиждень буде сприятливим і цікавим для трьох знаків Зодіаку, йдеться в астропрогнозі SlovoFraza.

Овен

Тиждень почнеться з позитивної ноти. Астролог зазначає, що це буде ідеальний час для покупок, роботи й будь-яких фінансових справ для Овнів. Ухилятися від роботи в цей час не варто. Загалом тиждень для людей цього знаку буде неймовірно позитивним, але на вихідних ситуація трохи зміниться.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали два знаки Зодіаку, які розбагатіють цього тижня

Терези

Фінансові справи для представників цього знаку Зодіаку будуть найважливішими на цьому тижні. Найсильнішими й сприятливими зірки і планети будуть 4 і 5 числа. Саме в ці дні варто робити важливі покупки, отримувати знання, шукати нову роботу, займатися справами. В амурній сфері на Терезів також чекає успіх та позитив. Потрібно більше спілкуватися з другою половинкою, родичами. Всім Терезам, які ще поки не перебувають у стосунках, можна сміливо це виправляти. Можна ходити на побачення, знайомитися на вулиці та в інтернеті, відпочивати в компанії друзів.

Скорпіон

У справах та на роботі Скорпіонів будуть чекати успіх і прогрес. Найголовніше зараз - знайти своє призначення і поставити правильні цілі. Це буде яскравий та емоційний тиждень, тому бажано не відмовляти собі у відпочинку і розвагах. Багатьом Скорпіонам вдасться в цьому позитивному круговороті подій знайти кохання і нову дружбу.

Раніше астрологи прогнозували, що п'яти знакам Зодіаку листопад 2019 року принесе доленосні моменти, зруйнувавши звичну обстановку.