Самотні Тельці в грудні будуть захоплені у вирі нових знайомств і романтичних побачень / prijedor24h.net

Астролог назвав знаки Зодіаку, яких в останньому місяці 2019 року очікують серйозні зміни на любовному фронті. Деяким для цього доведеться докласти зусилля, а на деяких чекає несподівана зустріч або раптове відновлення відносин, які, здавалося б, зовсім закінчені.

Свій любовний прогноз на грудень 2019 року дав відомий астролог Хаял Алекперов, передає "РБК Україна".

Тельці

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, які знайдуть любов до Нового року

Відео дня

Самотні Тельці в грудні будуть захоплені у вирі нових знайомств і романтичних побачень. А ось сімейним представникам цього знаку може не вистачати пристрасті або новизни, але зірки рекомендують проявити ініціативу і все налагодиться.

Раки

Останній місяць року – прекрасний час для того, щоб Ракам зав'язати нові відносини і цей роман може в найближчому майбутньому перерости в щось серйозне. Сімейним представникам цього знаку варто бути трохи стриманішим у висловлюваннях, щоб не накликати на себе серйозні конфлікти з коханою людиною.

Леви

У грудні у Львів відкриються нові перспективи в романтичних стосунках і можливо партнер запропонує вам перейти на новий рівень. Однак поспішати не варто, особливо якщо ви не готові. Крім того, ближче до нового року плани можуть кардинально змінитися.

Стрільці

У грудні у Стрільців запанує повна гармонія в особистих стосунках і настане відповідний час, щоб обговорити всі спірні чи хвилюючі питання – ви з коханою людиною легко зможете знайти рішення навіть для самих складних розбіжностей.