Кому пощастить у коханні напередодні Нового року / depositphotos.com

Гороскоп 2019 обіцяє деяким знакам Зодіаку неймовірні любовні пригоди в кінці грудня. Астролог Павло Глоба впевнений, що люди, народжені під цими знаками, мають чудові шанси зустріти свою другу половинку напередодні новорічних свят.

Глоба назвав чотири знаки Зодіаку й уточнив найбільш вдалі дні для любовних пригод, передає Styler.

Тілець

Тілець має йти назустріч життю і людям і не упустити можливість вибратися на побачення - нехай навіть "лише" зі своїми друзями. Там він може зав'язати нове романтичне знайомство або дізнатися щось важливе про цікавить його людині.

Відео дня

Найкращі дні для Тільця у коханні: 26, 27 грудня.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Рак

Зірки в кінці грудня не будуть схиляти Рака до серйозності і сентиментальності. В романтичні стосунки він здатний принести елементи гумору, гри та флірту. Якщо у Рака вже є кохана людина, це дозволить йому провести з партнером чудовий веселий день, не обтяжений пафосом і зайвими упередженнями. Якщо ж Рак поки самотній, його грайливий настрій буде притягувати до нього зацікавлені погляди.

Найкращі дні у Рака для кохання: 25, 26, 27 грудня.

Діва

Зірки радять Діві сходити на побачення зі своєю коханою людиною або ж, якщо вона самотня, - вибратися куди-небудь з наміром завести романтичне знайомство. Проте їй слід уникати звичних, насиджених місць. Щось по-справжньому цікаве чекає на Діву поза стінами звичного кафе або клубу. Тож їй варто запитати поради у колег або пошукати в інтернеті, щоб взяти собі на замітку ті місця, в яких Діві ніколи ще не доводилося бувати.

Найкращі дні у Діви для кохання: 26, 29 грудня.

Стрілець

Зірки обіцяють Стрільцеві відмінний час для кохання та флірту. Не треба боятися проявити всю свою сексуальність. Стрілець здатний грати, дати волю своїм почуттям, бути непередбачуваним та яскравим - навіть свого партнера він може, як на першому побаченні, трохи подражнити і пограти в кішки-мишки. Якщо ж Стрілець поки один, це чудовий час для того, щоб справити на нового знайомого враження, провівши сеанс зваблювання на найвищому рівні.

Найкращі дні у Стрільця для кохання: 24, 26, 27 грудня.